Nimipäivät: Markku, Marko, Markus

Tuuli:

KooKoo vei pisteet Larmin huippupelastuksista huolimatta

Otto Paajanen on hakeutunut maalipaikkaan ennen Kerhon tasoitusmaalia.

KooKoo katkaisi HPK:n voittoputken vierasvoitollaan 2-3. Voittomaalin iski Juha-Pekka Haataja irtokiekosta maalin kulmalta, kun peliaikaa oli jäljellä viisi minuuttia. Osumaa edelsi yksi monista kotijoukkueen tahdottomista puolustuspelijaksoista.

Emil Larmi Kerhon maalissa piti joukkueensa mukana voittotaistossa pitkään mutta jäi ratkaisumaalissa vaille mahdollisuuksia Haatajan päästyä lyömään päätypompun sisään maalin kulmalta.

Jukurit-ottelun tapaan Kerho sai perjantaina tehdä omien maaliensa eteen valtavasti töitä eikä pystynyt pitämään maalien jälkeen otetta.

Avausmaalin ja vierasjohdon teki Robert Leinon jäähyn aikana Erik Karlsson ajassa 4.41. Tasoitusmaalia juhli aiemmin viikolla 400 liigaottelua täyteen saanut Otto Paajanen ajassa 12.03.

Pelillisesti HPK:n paras jakso alkoi vasta vähän ennen toisen erän puoliväliä. Avausmaalin syöttänyt Eetu Tuulola ajassa 38.10 kruunasi  vajaan kymmenen minuutin hyvän jakson ylivoimamaalilla.

Juha Järvenpää KooKoon maalissa esti oranssien lisämaalit erän 15 torjunnallaan. Anrei Hakulisen tasoitusmaali 17 sekuntia ennen erän päättymistä näytti puolittaiselta tuurimaalilta ja vauhditti KooKoon hyvään kolmanteen erään.

Ensimmäisen erän tapaan vieraat pelasivat kaukalossa suurimman osan ajasta kuin kotijoukkue ja Larmin pari huippupelastustakaan ei sytyttänyt HPK:ta tasoitukseen erän lopun ylivoimalla.