Nimipäivät: Yrjö, Jyrki, Jyri, Jiri, Jori

Tuuli:

Jokamiestriathlon toi vilskettä Hauhon kujille

Tytti Kirvesmies saapuu maaliin naisten sarjan voittajana.

Tawast Cycling Clubin Olli Miettinen oli miesten ja Tytti Kirvesmies naisten nopein, kun osallistujakaton mukaiset 250 kisaajaa kerännyt Hauhon Jokamiestriathlon käytiin keskiviikkona.

Voittajat saivat ansaitut aplodit, mutta tapahtuman luonteelle ehkä sopivasti kovimmat hurraukset herätti jo lähdössä tieto siitä, että vuodesta 2003 asti jokaiseen Jokamiestriathloniin osallistunut Markku Viinikka oli mukana tänäkin vuonna.

Tapahtuman rento tunnelma pääsee ujuttautumaan myös kovimpien kisaajien korvien väliin.

? Tämä kisa tulee aina olemaan erilainen minulle kuin muut, koska täällä viime vuonna innostuin lajista. Fiilis oli huikea ja toivottavasti pääsen kisaamaan täällä vielä monena vuonna, sanoi Olli Miettinen.

Sekä triathlonissa että maastopyöräilyssä tänä vuonna SM-mitaleille yltänyt Miettinen kokeili triathlonia ensimmäisen kerran viime vuonna Hauholla ja otti kuntosarjan voitettuaan tavoitteekseen kisata vuonna 2015 miesten sarjan voitosta.

? Tuskin missään muualla kuin täällä olisin saanut mieleeni kokeilla lajia, osallistumiskynnys on niin matala.

Olli Miettinen on lähtenyt kärjen takaa-ajoon uintiosuuden jälkeen.

Tapahtuma keräsi tänäkin vuonna monia kokeilumielellä mukaan lähteneitä. Lammin Vedon jalkapallojoukkueessa pitkään pelannut ja äkkiväärää suomenkielistä rockia esittävän Piru Kangen kitaristinakin tunnettu Heikki Lindberg piti pokerinsa maaliintulon jälkeen, vaikka tuloksena oli kuntosarjan kakkostila varsin mukavalla ajalla.

? Niinhän ne tuon sijoituksen taisivat kuuluttaa. Nyt on aikaa harrastella tällaistäkin, kun lopetin futiksen kokonaan, mies kertoi.