Tiistai 24.04.2018
Nimipäivät: Pertti, Albert, Altti
Hämeenlinna
Sadetta
7°C
Tuuli: 3 m/s EEI
 

HPK:n A-nuoret Venäjälle Junior Club World Cupiin

HPK:n A-Nuorten joukkue pääsee kansainväliseen tasonmittaukseen, kun joukkue matkustaa Venäjän Omskissa järjestettävään kahdeksan maan turnaukseen Junior Club World Cupiin elokuun lopulla.

Junior Club World Cupissa hallitseva Suomen mestarijoukkue saa vastaansa joukkueet Venäjältä, Kanadasta, USA:sta, Tsekeistä, Ruotsista, Valko-Venäjältä ja Latviasta. Viikon kestävän turnauksen alkusarjassa HPK pelaa yhdessä Sudbury Wolvesin (Kanada), HV 71:n (Ruotsi) ja Dynamo-Shinnikin (Valko-Venäjä) kanssa.

Viime kauden Suomen mestarit ovat valmiita kovaan haasteeseen. Päävalmentaja Olli Salo nimeää pelaavan joukkueen elokuun puolivälissä.HPK_rgb

– Turnaus on aivan loistava tilaisuus joukkueellemme. Pääsemme edustamaan Suomea tosi kovia joukkueita vastaan ja testaamaan omaa tasoamme muihin junioriliigoihin. Tämä on paras mahdollinen mittari harjoituskaudella, Salo kertoo.

Salon mukaan joukkue on saanut uutta verta normaalin ikäkierron mukana. Kilpailu pelipaikoista ja turnauslipuista käy kovana.

– Joukkueessamme tulee ensi kaudella olemaan monta viime kauden mestaria, mutta myös uusia pelaajia B-junnuista. Pelilliset asiat joudumme ajamaan sisään hieman normaalia nopeammalla tahdilla turnausta varten. Kaikki uudet ja vanhat pelaajat ovat kuitenkin tuttuja koko valmennukselle, joten olemme varmasti valmiita, kun turnaus alkaa, Salo jatkaa.

HPK:n organisaation puolelta kutsu maailmanluokan turnaukseen sai ylpeän vastaanoton.

– Turnaus on A-Nuorillemme aivan mahtava tilaisuus mitata oma kuntonsa kansainvälisellä tasolla. He saavat vastaansa isojen jääkiekkomaiden parhaimpia joukkueita. Huippupelit ovat erinomainen harjoitusjakso Nuorten SM-liigan ensi kautta varten. Uskon myös, että pitkä leiri yhdistää joukkuetta entisestään. Turnaukseen osallistuminen tuo koko HPK:lle uutta kansainvälistä näkyvyyttä, sillä JCWC:llä on kova näkyvyys ennen kaikkea Venäjällä, kommentoi HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.