Nimipäivät: Valto, Valdemar

Tuuli:

HPK väänsi työvoiton Ilveksestä

Ilves-vahti Antti Lehtonen torjui 26 kertaa.

HPK otti kauden ensimmäiset kotipisteensä Ilvekseltä numeroin 2-0 (0-0, 1-0, 1-0) lauantaina.

Kummankin joukkueen peli oli kaukana valmiista. Ensimmäisessä erässä HPK:n hyökkäyspeli pyöri lupaavasti ja erä oli pelillisesti ehkä parasta kotijoukkuetta, vaikka maaleja ei nähtykään.

HPK onnistui maalinteossa toisella ylivoimallaan ajassa 22.16, kun Oula Palve viimeisteli läheltä Mikko Lehtosen ja Kristian Vesalaisen esityöstä.

Seuraavan puolentoista minuutin ajan ottelun ykkösnimi Emil Larmi sai esittää koko torjunta-arsenaalinsa pelastaakseen puolustustyöt unohtaneen HPK:n aikalisälle. Tämä ei kotijoukkueen peliä rauhoittanut vaan Kerho sai tappaa kaksi rangaistusta peräkkäin.

HPK tuhlaili avauserässä maalipaikkoja.

Linjaansa ei illan aikana löytänyt myöskään ottelun tuomaristo joka vielä ajassa 52.18 tuomitsi HPK:n Juho Keräsen jäähylle heppoisesti.

Ilveksestä ei kuitenkaan maalintekijää löytynyt. Joukkue ei ehtinyt edes yrittää tasoitusta ilman maalivahtia, sillä Teemu Turunen pääsi loppuminuuteilla läpiajoon ja veivasi lukemat 2-0:aan ajassa 58.42.