Torstai 26.04.2018
Nimipäivät: Terttu, Tessa, Teresa
Hämeenlinna
Selkeää
5°C
Tuuli: 3 m/s L
 

HPK ja Pelicans tarjoavat uudenlaista lisäarvoa kausikorttilaisilleen

Hämäläisseurat HPK ja Pelicans ovat toistensa kimpussa kaukalossa ja nyt myös kaukalon ulkopuolella.

Seurat ovat yhteistyössä päättäneet tarjota lisäarvoa kausikorttilaisilleen harjoitusottelukaudella. HPK antaa Pelicansin kausikorttilaisille mahdollisuuden seurata elokuussa pelattavan HPK Turnauksen Ritari-areenassa pelattavat ottelut veloituksetta. Lahtelaiset vastaavat huutoon ja HPK:n kausikorttilaiset pääsevät vuorostaan ilmaiseksi Easton turnaukseen Isku Areenalle elokuun lopussa.HPK_rgb

– HPK:ta ja Pelicansia voidaan pitää paikallisvastustajina. Välimatka on lyhyt ja molempien kotiyleisöt sekä vierailulla olevat fanit syttyvät hämäläisten kohtaamisissa. Kausikorttilaiset ovat molemmille seuroille ensiarvoisen tärkeitä ja siitä tämä lisäarvon tuottamisen ajatus lähti, kertoo HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela.

– Toivotamme kaikki Pelicansilaiset tervetulleiksi HPK Turnaukseen ja myös liigaotteluihin tulevalla liigakaudella! Toivottavasti myös Kerholaiset käyttävät edun hyödykseen ja matkaavat Easton turnaukseen kannustamaan HPK:ta!

Molempien seurojen kausikorttimyynti on käynnissä. Kausikortit ovat myynnissä HPK:n ja Pelicansin toimistoilla.

HPK Turnaus pelataan 15.–17.8.2013 ja Easton turnaus 29.8.–1.9.2013. HPK Turnaukseen osallistuvat HPK, Pelicans, SKA Pietari, Sibir, Ilves ja SaiPa. Easton turnauksessa pelaavat Pelicans, HPK ja Kazan.

SM-liigan sarja-avauskin on kahden hämäläisseuran kauppa, kun HPK ja Pelicans iskevät yhteen kauden avausottelussa Hämeenlinnassa perjantaina 13.9.2013. Tuolloin seurojen hyvä veli – meininki on päättynyt ja armoton taistelu sarjapisteistä alkaa!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.