Keskiviikko 20.06.2018
Nimipäivät: Into
Hämeenlinna
Melkein selkeää
11°C
Tuuli: 6 m/s LEL
 

Härmälle kova vahvistus alakertaan

härmäJalkapallon Kakkosen sarjakauteensa valmistautuva Hämeenlinnan Härmä sai alakertaansa kovan vahvistuksen, kun Tatu Mäkelä rustasi nimensä kahden vuoden sopimuspaperiin. Neljä edellistä kautta 24-vuotias toppari tahkosi Ykköstä naapuriseura FC Hämeenlinnan paidassa.

Viime kauden loukkaantumiset ja seuran vaikea kausi ottivat koville, joten Mäkelä ehti jo ilmoittaa loppuvuodesta pitävänsä välivuoden. Härmän päävalmentaja Mile Hyökyvaara sai kuitenkin pyörrettyä pelurin pään.

– Viime kauden jälkeen tuntu ettei jää itelle yhtään aikaa, niin ajattelin että lopettaminen on hyvä ratkasu. Mile sano että veri vetää takaisin kentille ja niinhän siinä kävi. Aika ristiriitaset fiilikset oli Milelle sanoa että hyppään remmiin, mutta ehkä se pieni maisemanvaihdos tuo jotain uutta, Mäkelä sanoo Härmän nettisivuilla.

– Ei oltu Tatulle ainoa vaihtoehto, ja todella tyytyväinen olen siihen, että hän halusi tulla meille pelaamaan. Ei ton ikäinen kaveri saa lopettaa pettymyskauteen, kuuluu Hyökyvaaran kommentti.

Mäkelän sopimuksen myötä Härmällä on kasassa 17 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia. Pääkäskijä Hyökyvaaran mukaan joukkue tavoittelee 20 kenttäpelaajan rinkiä.

Hämeenlinnassa nähdään tulevalla kaudella vaihteeksi kuumia paikallistaistoja, kun Härmä ja FC Hämeenlinna kohtaavat kolmesti. Mäkelä kohtaa Kakkosen länsilohkossa kolme edellistä joukkuettaan. FC Hämeenlinnan ja kasvattiseuransa MuSan ohella hän on pelannut myös FC Jazzissa.

Sarjakausi käynnistyy huhti-toukokuun vaihteessa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.