Sunnuntai 20.05.2018
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli
Hämeenlinna
Selkeää
12°C
Tuuli: 1 m/s EL
 

Futisseurat jatkavat kimpassa

FC Hämeenlinna ja junioriseura HJS ovat sopineet seurayhteistyönsä jatkuvan myös kaudella 2013. Sopimuksen tarkoitus on tarjota lupaaville nuorille jalkapalloilijoille heidän yksilöllistä kehitystään tukeva kehityspolku ja tavoitteellisen harjoittelun mahdollistava toimintaympäristö.

FC Hämeenlinnan varapuheenjohtaja Jukka Nirkko pitää ratkaisua tervetulleena.

– Yhteistyösopimuksen uusiminen oli toivottu ja odotettu päätös HJS:n hallitukselta. Yhteistyö seurojen välillä on sujunut jouhevasti ja jatkamme mielellämme samalla hyväksi havaitulla linjalla, Nirkko toteaa.

Myös HJS:n puheenjohtaja Markku Ruohomäki on tyytyväinen tuoreeseen sopimukseen.

– FC Hämeenlinnan kanssa on tehty tiivistä yhteistyötä jo toistakymmentä vuotta, joten tästä on hyvä jatkaa. Virallinen yhteistyösopimus on tärkeä myös siksi, että se takaa seurallemme pääsyn Suomen Palloliiton laatujärjestelmäprojektiin vuosille 2013–2014, Ruohomäki sanoo.

FC Hämeenlinnan päävalmentaja Tomi Uusitorppa, joka siirtyi nykyiseen pestiinsä HJS Akatemian valmentajan paikalta, on ollut jo pitkään mukana kehittämässä ja toteuttamassa seurojen välistä yhteistoimintaa. Hän näkee yhteistyön edut molemminpuolisina.

– Saimme HJS Akatemiassa rakennettua kahden viime vuoden aikana hyvän yhteistyön mallin FC Hämeenlinnan kanssa ja on hienoa, että se jatkuu. Nyt ovat vain valmentajat vaihtaneet paikkoja pukukopissa, muuten mennään varmastikin tutuilla kuvioilla. Puhelimet soivat valmentajien kesken päivittäin ja pelaajat voivat sujuvasti liikkua joukkueiden välillä, Uusitorppa kertoo.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.