Sunnuntai 20.05.2018
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli
Hämeenlinna
Selkeää
19°C
Tuuli: 6 m/s LEL
 

Taiteiden Yössä Spotlight-kykykilpailu

Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARXin ulkolavalle nousee perjantaina Hämeenlinnan Taiteiden yönä joukko nuoria taitajia. Tyylilajeiltaan esitykset ovat hyvin erilaisia ja kilpailun tuomaristo on ilmoittautuneeseen osallistujakaartiin kovin tyytyväinen.430015_539401912772938_1380584223_n

Tuomareina toimii nelihenkinen nuorista koottu raati, joilla on itsellään takana vuosia taide- ja kulttuuripainotteisten harrasteiden parissa. Pelkästään voittajan julkistamisen sijaan tuomaristo lupaa antaa esityksistä myös palautetta esiintyjille.

– Meitä kiinnostavat teknisten taitojen lisäksi esimerkiksi esityksen omaperäisyys sekä lavaesiintyminen, kertovat kilpailun tuomariston jäsenet Kuisma Keskinen, Marikki Puhtila, Iida Vuorinen sekä Kanerva Keskinen. Illan päätteeksi kaksi tuomariston jäsentä ottaa itsekin lavan haltuun ja esittää huikean tulitaideshow’n.

Lavalla nähdään myös vähän toisenlainen nuori kulttuurin ja taiteen osaaja. Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARX jakaa nimittäin ensimmäisen kerran nuorisokulttuuristipendin. Stipendi myönnetään nuorelle, joka toiminnallaan innostaa ja kannustaa muita nuoria kulttuuritoimintaan ja on osaltaan rikastuttanut kotikaupunkinsa kulttuuritarjontaa.

Nuorten kykykilpailu Spotlight osana Hämeenlinnan Taiteiden yötä perjantaina 30.8.2013 Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARXissa klo 21 alkaen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.