Sunnuntai 20.05.2018
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli
Hämeenlinna
Selkeää
19°C
Tuuli: 6 m/s LEL
 

Taiteiden Yönä Taidemuseon Rudolf Koivu -tapahtumiin on vapaa pääsy

Hämeenlinnan Taidemuseon Taiteiden Yön -ohjelmisto perjantaina kietoutuu kuvittajamestarin Rudolf Koivun -näyttelyn ympärille.

Luvassa on vapaata sisäänpääsyä Rudolf Koivun näyttelyyn sekä Taidemuseon tapahtumiin, yhteislauluhetkiä vanhojen lastenlaulujen parissa sekä pientä puuhaa lapsille Rudolf Koivu -työpaja-alueella.

Hämeenlinnan Taidemuseon Rudolf Koivun näyttely kertoo suomalaisten lasten ja perheiden elämästä Rudolf Koivun iki-ihanien kuvitusten kautta. Millaista oli lasten elämä, leikit, koulu ja kodinpiiri askareineen hieman alle sata vuotta sitten. Millainen oli maailma vanhempiemme ja heidän vanhempiensa ollessa pieniä, mitä syötiin, miten pukeuduttiin ja miten lapsia kasvatettiin. Näyttely on avoinna klo 11-22.

Tapahtumassa on myös mahdollista päästä laulamaan perinteisiä ja tuttuja lastenlauluja. Laulutuokioissa lauletaan muun muassa Pienestä nokipojasta, Tuu, tuu, tupakkarullasta ja Kello löi jo viiden sanat. Sibelius-opiston lapsikuorolaiset Taina-Maaria Rautasuon johdolla laulavat ja laulattavat vanhoja lastenlauluja Rudolf Koivun näyttelyssä klo 18 ja 19. Laulutuokiot on toteutettu yhteistyössä Sibelius-opiston kanssa.

Taiteiden Yönä taidemuseon pihapiirin Hirsimakasiin avautuu OldLabels Cafe pop up -kahvila klo 17-22. Kahvilan nostalgisessa miljöössä voi nauttia perinteisiä leivonnaisia ja pikkusuolaista kahvi- tai teekupposen kera sekä tutustua OldLabels -tuotteisiin.

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.