Sunnuntai 20.05.2018
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli
Hämeenlinna
Selkeää
12°C
Tuuli: 1 m/s EL
 

Suiston lauteilla esiintyy Riitaoja

Suiston lavan valtaa tänään vuonna 2010 perustettu Riitaoja.

Yhtye tekee hypnoottista ja hiljalleen tunnelmaa kasvattavaa suomenkielistä musiikkia, jossa yhdistyvät samanaikaisesti juurevuus sekä rohkea sähköinen kokeilullisuus.

Suistolla keskiviikkona esiintyy Riitaoja.

Suistolla keskiviikkona esiintyy Riitaoja.

Bändi kiertää Suomea huhtikuussa julkaistun debyyttilevynsä ”Mantereelle” kanssa ja vaikka kyseessä onkin yhtyeen ensi levy, ovat albumin tekijät ansioituneet lukuisissa aiemmissa kokoonpanoissaan ja projekti ei ole säästynyt hehkutukselta.

Riitaoja on kokoonpanonsa puolesta varsin nimekäs, sen muodostavat Affe Forsman (Sielun Veljet), Arttu Tolonen (Giant Robot, Black Audio, Them Bird Things), Antti Hämäläinen (Black Audio), Ari-Matti Jutila (Jolly Jumpers, The Flaming Sideburns) sekä laulajina toimivat Janne Westerlund (Circle, Sweetheart) ja Vuk. Westerlund ja Vuk ovat myös tunnettuja soolouristaan.

Kokoonpanonsa perusteella yhtye on herättänyt mielenkiintoa alusta lähtien; albumin lisäksi jo ensimmäiset demotkin saivat radiosoittoa ja nyttemmin myös keikkoja on hehkutettu. Hienostunut rinnastus Tuntemattoman Sotilaan surullisenkuuluisaan antisankariin tuo oman lisänsä kokonaisuuteen.
Suistoklubilla Riitaoja keskiviikkona 10.7.2013 klo 22

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.