Maanantai 23.04.2018
Nimipäivät: Yrjö, Jyrki, Jyri, Jiri, Jori
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
3°C
Tuuli: 4 m/s EI
 

Suistolla rokkaa Carmen Gray

Suistoklubin valtaa torstaina Hämeenlinnan torilla alkukesästä esiintynyt helsinkiläisbändi Carmen Gray.

Kitaristi Lappe, basisti Pete ja kiipparisti JJ olivat soittaneet jo vuosia yhdessä pitääkseen hauskaa, mutta noin vuodesta 2000 saakka jätkät ovat toden teolla antaneet bändille kaikkensa levytyssopimuksesta unelmoiden.

Suistolla rokkaa torstaina maailmallakin tunnettu Carmen Grey.

Suistolla rokkaa torstaina maailmallakin tunnettu Carmen Gray.

Vihdoin vuonna 2003 laulaja Nicklaksen ja rumpali OJ:n löydyttyä, oli paletti kasassa ja bändi oli valmis tositoimiin. Samoihin aikoihin kuuluisuuteen noussut bändi Indica tarjosi bändille lämppärikeikan vuonna 2004. Bändin onneksi yleisön joukossa oli myös Pohjois-Helsingin bändikoulun johtaja Petteri Kockljuschkin, joka innostui Carmen Grayn intohimoisesta esiintymisestä ja täyteläisestä soundista, josta on nykyisin kuultavissa kaikuja niin Beatlesiltä kuin Skid Rowltakin. Petterin alettua Carmen Grayn manageriksi alkoi tapahtua ja himoittu levydiili solmittiin seuraavana vuonna Sony BMG:n kanssa.

Sonyn myös Japanissa julkaisema levy ja siitä lohkaistu sinkku Lost in my mind again sai loistavan vastaanoton ja päätyi monen radiokanavan top 10-listalle. Sittemmin on julkaistu kolme albumia, joista kolmas ja viimeisin ”Gates of loneliness” on taas bändin omaa tuotantoa myös julkaisun puolesta. Tämän jälkeen on julkaistu pari sinkkua ja ehkä jossain vaiheessa kuullaan uutisia Carmen Grayn neljännestä albumista.

Carmen Gray lukeutuu niihin bändeihin, joiden suosio on suurta myös ulkomailla. Se kielii osaamisesta, tyylitajusta ja tinkimättömyydestä. Ilman niitä, omaa, tunnistettavaa rock-soundia ja omaa rahallista panostusta ei Carmen Gray olisi siellä missä se on nyt.

Suistolla Carmen Grayn lämppärinä on Band of Vipers, joka on entisten Iconcrash-rokkareiden Matti Toivosen sekä Riku Mattilan uusi Synarock-bändi.

Carmen Gray & Band of Vipers Suistoklubilla torstaina 1.8.2013 klo 21

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.