Keskiviikko 12.12.2018
Nimipäivät: Tuovi
Hämeenlinna
Melkein selkeää
-2°C
Tuuli: 2 m/s P
 

Leijonat tulee – tupa täyttyy

Jääkiekolla riittääsuomi-vaakuna imua Hämeenlinnassa, vaikka HPK:n kausi paketoitiin jo hyvän aikaa sitten. Jukka Jalosen luotsaama maajoukkue isännöi Sveitsiä perjantaina Rinkelinmäellä pelattavassa harjoitusottelussa, johon ei ainakaan torstai-iltapäivästä ollut saatavilla enää istumapaikkalippuja. Lippu.fi -palvelun varaustilanteen mukaan tilaa oli käytännössä vain seisomapaikoilla.

Toisiin perättäisiin MM-kotikisoihin valmistautuva leijonalauma kohtaa alppimaan ensimmäisen kerran tänään torstaina Porissa. Finaalihuumaa elävässä rannikkokaupungissa liput eivät ole menneet kaupaksi läheskään yhtä hyvin kuin Hämeenlinnassa, missä maaotteluita ei ole pelattu 16 vuoteen.

Ottelut tarjoavat viimeisen tilaisuuden nähdä Leijonat jäällä Suomessa ennen kevään MM-kotikisoja. Päättyvän kauden kerholaisista näyttöjä antavat Mika Järvinen, Jere Sallinen ja Ville Viitaluoma, joista varsinkin viimeksi mainittu saattaa olla lähellä kisapaikkaa.

Sveitsi-koitokset päättävät Suomen Euro Hockey Challenge -urakan, johon kuuluivat myös tuplamittelöt Tanskan ja Norjan vieraana.

Teksti: Pauli Salokangas

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.