Maanantai 25.06.2018
Nimipäivät: Uuno
Hämeenlinna
Pilvistä
16°C
Tuuli: 3 m/s PI
 

Kansainvälinen lähetysviikonloppu Loimalahdessa

Syyskuun kolmantena viikonloppuna vietetään Loimalahden leirikeskuksessa värikästä ja kansainvälistä lähetysviikonloppua.

Hosainan kuurojen koulun oppilaat Etiopiassa iloitsevat uudesta koripallokentästä. Kenttä valmistui helmikuussa Lasten Pankin tuella.

Hosainan kuurojen koulun oppilaat Etiopiassa iloitsevat uudesta koripallokentästä. Kenttä valmistui helmikuussa Lasten Pankin tuella.

Lauantaina Kaija Martin välittää näkyjä Keski-Aasiassa tehtävästä työstä, Japanin lähetit Tiina ja Mika Latva-Rasku kertovat kokemuksiaan Internetin käytöstä lähetystyössä ja Elise ja Jarmo Lehtinen esittelevät namibialaisen Onandjokwen sairaalan kunnostushanketta. Lauantain ohjelma alkaa pastori Sampo Kujalan raamattutunnilla kello 10 ja päättyy kello 16 alkavaan saunailtaan.Sunnuntaina aloitetaan etiopialaisella aterialla kello 12. Kerttu Nygren kertoo Etiopian ilosta ja lauluryhmä esittää Vivaldia. Tilaisuus on maksuton, ruokailu on maksullinen ja siihen ilmoittaudutaan  etukäteen lähetyssihteeri Marja Savolaiselle, 040 8049 349 tai marja.savolainen@evl.fi.

Lähetysviikonloppu lauantaina ja sunnuntaina 14.-15.9.2013 Loimalahden leirikeskuksessa

Kuva: Sari Lehtelä

 

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.