Nimipäivät: Armas

Tuuli:

Juuri nyt: Tulevaisuuden tähdet vievät Sveitsiä

20141101_130722

Suomalaisten rummut ja sveitsiläisten lehmänkellot kilpailevat katsomossa, ja kentällä Suomen U19 dominoi Sveitsiä vastaan. Nuorten salibandymaaottelua Hämeenlinnan EFT-turnauksessa oli pelattu runsaat viisi minuuttia, kun eilen Tsekkiä vastaan loistaneet Ville Lastikka ja Rasmus Kainulainen veivät Suomen jo 2-0-johtoon.

Steelersin Lastikka syötti ja LaSBin Rasmus Kainulainen teki. Tätä kirjoitettaessa lehmänkellot ovat jo hiljenneet, kun Suomi juuri iski kolmannen maalinsa eikä ole epäselvää kumpi kentällä on paimen ja kumpaa viedään narussa.

EFT-turnauksen nuorten ottelua ehtii ihailla vielä pari erää ja illalla vuorossa on miesten ottelu. Huomenna Suomi kohtaa Hämeenlinnassa Ruotsin.

Ensimmäisen erän jälkeen tilanne on 4-1. Lehmänkellot haettiin vajasta takaisin käyttöön hetkeksi mutta erän lopulla Suomi karkasi taas kolmen maalin karkumatkalle. Santeri Kainulainen Suomen maalilla pelasi erinomaisen erän ja kesti Sveitsin terävän alun hyvin.