Torstai 26.04.2018
Nimipäivät: Terttu, Tessa, Teresa
Hämeenlinna
Selkeää
5°C
Tuuli: 3 m/s L
 

Jazz & Blues Goes To Kapakka -tapahtuma järjestetään jälleen

Tawastia Groupin ravintolat järjestävät jälleen heinäkuussa ensi viikon perjantaina ja lautaintaina Jazz & Blues Goes To Kapakka –tapahtuman Hotelli Emilian terassilla ja Ravintola Albertin Kellarissa.

Tapahtumassa esiintyy monia kovatasoisia blues- ja jazz yhtyeitä, kuullaanpa ohjelmistoissa myös soul, funk R&B sekä hip hop vaikutteitakin.

Yksi esiintyjistä on J. & Slowmotion. Yhtye soittaa rennolla otteella soulahtavaa bluesrockia. Keikkasetti on mehukas miksaus lainabiisejä, joita terästetään sopivalla annoksella omia kappaleita.

Jazz & Blues Goes To Kapakka -tapahtumassa nähdään muun muassa The Siberian Blues Huskies feat. Jimmy ”Bluesman” Lawson.

Jazz & Blues Goes To Kapakka -tapahtumassa nähdään muun muassa The Siberian Blues Huskies feat. Jimmy ”Bluesman” Lawson.

Albertin kellarin terassilla nähdään alkuiltana Suomessa asuva englantilainen kitaristi-laulaja-lauluntekijä L.R.Phoenix. Hän on soittanut monilla festareilla ja klubeilla ympäri Eurooppaa.

Musiikkia tulee myös Helsingistä. The Siberian Blues Huskies feat. Jimmy ”Bluesman” Lawsonin soundi kietoo saumattomasti yhtyeen perinteisen juurihoidon ja sähköisemmän kaupunkilaisbluesin sävyjä. Huskiesin keikoilla kuullaan bluesperinnettä innovatiivisesti rakastavaa kyntämistä ja fiilistä.

Huskiesien kanssa lavalle nousee Jimmie ”Bluesman” Lawson, joka on yhdysvaltalainen muusikko. Hän on monipuolinen jazz- ja blueslaulaja ja kontrabasisti.

Lavan ottavat haltuun myös Jyväskylästä oleva kokoonpano SiCi & the Boogie Brothers. Yhtyeen soundissa voi kuulla vaikutteita niin soulista, popista kuin hiphopistakin. Yhtyeen jäsenet, itseoppinutta beatboxaajaa lukuun ottamatta, ovat opiskelleet muusikon koulutuksen.

Yksi esiintyjistä on hämeenlinnalainen, Juulia Kawka. Hän on laulaja ja lauluntekijä, työskentelee myös levynteon sekä omien sävellysten ja sanoituksien parissa. Jazz & Blues Goes To Kapakassa hänet nähdään bändin kanssa. Bändiä yhdistää Jazz ja sen moninaiset tyylit.

Kaiken tämän lisäksi nähdään vielä Maisteri T. & Lihan Tie. Ohjelmisto koostuu pääosin käännösbiiseistä, joiden alkuperäisartisteja –ja bändejä ovat muun muassa Fabulous Thunderbirds, Hollywood Fats, Little Charlie & The Nightcats, William Clarke, Doug Jay ja Paul deLay.

Jazz & Blues Goes To Kapakka perjantaina ja lauantaina 12.7-13.7.2013. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.