Sunnuntai 20.05.2018
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli
Hämeenlinna
Selkeää
19°C
Tuuli: 6 m/s LEL
 

Herkkusuiden huviretki suuntautuu Hauholle

Hauholaisen herkkukesän yksi kohokohta on heinäkuussa järjestettävä nautintojen yö – Herkkujen Yö.

Hauholaisten matkailuyritysten järjestämä tapahtuma on tänä vuonna perjantaina. Herkuttelu kohteissa alkaa illansuussa ja päättyy puolille öin.

nimetön

Herkkunjen Yö järjestetään taas Hauholla perjantaina.

Tarjolla on herkkuja moneen makuun paikallisia erikoisuuksia unohtamatta. Tarjolla on muun muassa villisikaa, muikkuja, riistakeittoa, voileipäviettelyksiä, muurinpohjalättyjä, erilaisia herkkumakkaroita, minileivonnaisia, meksikolaisia makunautintoja, hämäläisen buffet-pöydän antimia sekä vohveleita mansikoiden tai kylmäsavukalan kera.

Valinnanvaraa riittää ja Herkkujen Yön idea on, että herkuttelijat poikkeavat illan aikana napostelemassa useamman herkkupöydän antimia. Monet kohteista sijaitsevat vesistöjen äärellä tai läheisyydessä, jolloin kohteissa voi visiteerata myös vesitse.

Vesille pääsee myös ilman omaa venettä tai selvää kipparia, sillä M/s Wuolle liikennöi vesillä Hauhon kirkonkylän laiturista Alvettulan ja Wuolteen kartanon kautta Vihavuoteen ja takaisin kello 18 alkaen.

Illan ja yön monipuolinen oheisohjelma sisältää muun muassa yhteislaulua Wanhalla Raitilla Heiskalan pihassa kello 18, rantatansseja sekä haitarimusiikkia. Teatterinälkäisille on tarjolla Lautsiassa Hauhon Kesäteatterin Unelma onnesta kello 19 ja Hauhon Niskavuori Näyttämöllä Vitsiälässä yönäytös Akka pakasta kello 22 alkaen.

Kuvataiteesta kiinnostuneet voivat nauttia taiteellisen välipalan Hovinkartanossa, jossa vietetään Moona Metsoilan 20-vuotis juhlanäyttelyn avajaisia kello 18 alkaen. Hovinkartanossa ei ole tänä vuonna ruokaherkkuja tarjolla.

Herkkujen Yö Hauholla perjantaina 12.7.2013 kello 18–24

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.