Keskiviikko 20.06.2018
Nimipäivät: Into
Hämeenlinna
Melkein selkeää
11°C
Tuuli: 6 m/s LEL
 

Lapset hoitoon ja shoppailemaan

Televisiosta tuttu Tutkija Pii on perjantaisen avaruusparkin kapteeni. Ohjelmallinen ja ohjattu lapsiparkki on tarkoitettu yli –vuotiaille ja ilmainen.

Televisiosta tuttu Tutkija Pii on perjantaisen avaruusparkin kapteeni.
Ohjelmallinen ja ohjattu lapsiparkki on tarkoitettu yli –vuotiaille ja ilmainen.

Pimeän kaupan ja Ystävänpäivän tarjouksena lapsille järjestetään perjantaina hotelli Emiliassa ilmainen ohjelmallinen lapsiparkki. Emilian klubi sisustetaan avaruusalukseksi, jossa liikutaan erilaisten puuharastien välillä. Alusta johtaa TV 2:sta tuttu Tutkija Pii alias Kirsi Puustinen apunaan koulutettuja lastenhoitajia.

Toiminnallisilla puuharasteilla menee kullakin aikaa noin 20-30 minuuttia piirtämisen, legojen, lelujen ja aarteenetsinnän parissa.

Avaruushenkiseen lapsiparkkiin voi jättää lapsen 1,5 tunniksi. Lapsia otetaan vastaan Emilian ovella non stoppina perjantaina klo 16.45 lähtien. Lapsista kirjataan ylös huoltajan sekä noutavan henkilön nimi ja puhelinnumero. Lapsilta edellytetään yli neljän vuoden ikää. Tilaan mahtuu kerrallaan 30-40 lasta. Avaruusparkki on auki klo 17-21.00. Avaruusparkki on ilmainen. Myynnissä on limua ja pientä naposteltavaa.

Kävelykatu Reskan ja lähikortteleiden kauppiaat ovat aloittaneet Reska.fi-julkaisun kanssa markkinointiyhteistyön. Tarkoituksena on säännöllisesti järjestää kaupunkikeskustaan viihdykettä yhteisen teeman alle ja saada samalla Hämeenlinnan asukkaat edelleen käyttämään keskustan kauppaliikkeiden palveluita.

Ohjelmallinen ja ohjattu lapsiparkki on tarkoitettu yli 4–vuotiaille ja on ilmainen. Pimeän Kaupan illan yhteyteen rakennettu oma ohjelma lapsille on ensimmäinen ReskaPlus-harjoitus.

Avaruusparkki pe 14.2. klo 17-21 Hotelli Emilien klubilla Raatihuoneenkatu 23. Ikäraja 4 vuotta.

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.