Tiistai 24.04.2018
Nimipäivät: Pertti, Albert, Altti
Hämeenlinna
Sadetta
7°C
Tuuli: 3 m/s EEI
 

Yksinlauluja ja duettoja

Bel Canton ystävät ry:n yksinlaulajat ovat kokoontuneet jo kolmantena keväänä Lammille laulamaan yhdessä. Yksinlauluharjoituksissa on harjoiteltu sekä yksinlauluja että duettoja.
Yhteistyössä Lammin seurakunnan kanssa yhdistys järjesti syksyllä kaksipäiväisen bel canto -laulun kurssin Lammi kirkossa Sona Ardontzin johdolla.

Turenkilainen Martti Lindell harjoitteli Markku Helkonkanssa Yhteisvastuukonserttia varten Konnarin koululla viime lauantaina.

Turenkilainen Martti Lindell harjoitteli Markku Helkon kanssa Yhteisvastuukonserttia varten Konnarin koululla viime lauantaina.Kurssi sai jatkoa jo loppiaisena, kun Ardontz vietti tammikuun Suomessa opettaen eri puolella Etelä-Suomea.

Kursseilla mukana olleet ovat valmistaneet konsertin laulupedagogi, oopperalaulaja Inari Gebhardin johdolla Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Suurin osa laulajista on lammilaisia, mutta mukana on laulajia myös Hauholta, Turengista, Mäntsälästä sekä Hämeenlinnasta.

Sunnuntaina 21.huhtikuuta pidettävässä konsertissa Keväisiä säveliä kuullaan muun muassa Oskar Merikannon rakastettuja liedejä ja duettoja sekä Mozartin, Mendelssohnin ja Purcellin sävellyksiä. Konsertin pianisti on Markku Helko.
Konserttiin on vapaa pääsy. Käsiohjelmamaksu, 10 euroaluovutetaan lyhentämättömänä Yhteisvastuukeräykselle, joka tänä vuonna auttaa yksinäisiä vanhuksia Suomessa ja Kambodsassa.
Teksti ja kuva: Susanna Mattila

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.