Sunnuntai 20.05.2018
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli
Hämeenlinna
Selkeää
12°C
Tuuli: 1 m/s EL
 

Vinkkejä vapun viettoon

Vapun kunniaksi Hämeenlinnassa järjestetään paljon erilaisia tapahtumia.

Vappupäivänä Verkahtehtaalla sirkusryhmä Zero Gravity esittää uusimman teoksensa Will Have Sex for Love. Esitys sisältää nuorallatanssia sekä ilma-akrobatiaa. Show sopii hyvin myös nuoremmalle yleisölle ja yli 8-vuotiaille.

Reija Tapanisen ohjaama Will Have Sex for Love hyppää sokeroidusta surulliseen ja tekee itsensä rohkeasti naurunalaiseksi. Esityksessä nähdään nuoralla tanssija Netta Lepistö ja ilma-akrobaatti Maarit Utriainen.

Verkatehtaan Vanajasalissa nähdään nuorallatanssia sekä ilma-akrobatiaa.

Verkatehtaan Vanajasalissa nähdään nuorallatanssia sekä ilma-akrobatiaa.

Verkatehtaalla voi vapunpäivänä vierailla myös Galleria Koneessa, jossa esillä on Klaus Kopun Julmuuden maalaus -näyttely. Taidetta löytyy lisää Verkatehtaan kujalta Arxiin johtavan yhdyskäytävän pop up -näyttelyssä. Näyttelyssä on esillä teoksia Tartu Siveltimeen!- kurssilta.

Hämeenlinnan teatteri puolestaan järjestää vapunpäivänä Teatteri Verstaan tiloissa runokaraokea, jossa juontajana nähdään näyttelijä Henna-Maija Alitalo. Lisäksi Bio Rexissä kaikkiin 2D-elokuviin pääsee 6 eurolla ja 3D-elokuviin 7 eurolla.

Verkatehtaan Ravintola Iso Huvilassa nautitaan vappupäivänä vappulounasta, jonka on luonut ravintolan uusi keittiömestari Mika Tuomi. Keittiömestari on ollut viimeiset 22 vuotta töissä ympäri maailmaa, muun muassa Afrikassa, Englannissa, Sveitsissä sekä Yhdysvalloissa.

Lounaalla voi koota lautaselle alku- ja jälkiruokia herkullisesta buffet-pöydästä. Pääruoka tarjoillaan pöytään ja se valitaan kolmesta maukkaasta vaihtoehdosta.

Kulttuurin ja ruuan lisäksi Verkatehtaalla järjestetään perinteinen Suiston vappukirppis. Kirppispöytien lisäksi paikalla on muun muassa maailmankauppaa, taikuri, silmänkääntäjä sekä kierrätys-kabaree. Pengottavaa löytyy myös Pyöräverstaan pyörärompetorilta.

Railakkaita vappubileitä järjestää  muun muassa Emiliaklubi, Suistoklubi ja Vaakuna.

Suistolla nähdään tiistaina Tomi Leino Band feat. Marjo Leinonen, Cotton ´n Steel Band. Luvassa on bluesin ja rock´n rollin täyteiset kekkerit.

Vaakunassa puolestaan discoillaan K-Systemin johdolla. Menossa on myös mukana Alex Kunnari, MIO ja MXX.

Vapunpäivänä Suistolla esiintyy Uuden Musiikin Kilpailustakin tuttu Elina Orkoneva. Kisassa hän pääsi finaaliin saakka kahdeksan parhaan joukkoon ja kappale sai mukavasti radiosoittoa.

Bileiden, kulttuurin, kirppistelyn ja makunautintojen lisäksi torilla järjestetään perinteinen vapputori tiistaina ja keskiviikkona.

Will Have Sex for Love Verkatehtaan Vanaja‐salissa keskiviikkona 1.5.2013 klo 15.00 sekä 3.5.2013 klo 19.00

Suiston Vapputori Verkatehtaankujalla keskiviikkona 1.5.2013 klo 11.00-16.00. Vapputorille on vapaa pääsy!

Emiliaklubin vappubileet tiistaina 30.4.2013 klo 22.00

Suiston vappubileet tiistaina 30.4.2013 klo 22.00

Vaakuna Live Areena K-System presents: Glowparty 30.4.2013 klo 22.00-4.00

Elina Orkoneva Suistoklubilla keskiviikkona 1.5.2013 noin klo 17.15. Tilaisuuteen on vapaa pääsy!

Perinteinen vapputori Hämeenlinnan torilla tiistaina 30.4.2013 klo 14.30 ja keskiviikkona 1.5.2013 klo 9.00

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.