Keskiviikko 20.06.2018
Nimipäivät: Into
Hämeenlinna
Melkein selkeää
11°C
Tuuli: 6 m/s LEL
 

Viitaluoma ei halua vielä räknäillä

HPK pelaa lauantaina kevään viimeisen kotiottelunsa SM-liigan runkosarjassa, kun vastaan asettuu Rauman Lukko. Voitolla Kerho varmistaisi paikkansa puolivälierissä, mutta kapteeni Ville Viitaluoma ei halua vielä spekuloida, millaiseksi lopullinen sarjataulukko muodostuu.

– Ei siihen ole varaa. Nyt pitää keskittyä saamaan oma peli paremmaksi ja päästä eroon pikku nukahduksista, joita Turussa oli voitosta huolimatta. Katsotaan sitten kun runkosarja on ohi, missä ollaan, Viitaluoma sanoo.

– Sinänsä on hyvä, että pelit jatkuvat joka tapauksessa, kultakypärä jatkaa viitaten pudotuspelipaikkaan, jonka HPK varmisti jo hyvän aikaa sitten.

Lauantain vastustajaa Lukkoa Kerho-kippari luonnehtii ”kurinalaiseksi ja nopeita vastahyökkäyksiä suosivaksi joukkueeksi, jonka kanssa on oltava hereillä.” Kauden aiemmista kohtaamisista HPK voitti kaksi ensimmäistä jatkoilla, mutta viimeisimmän yhteenoton Lukko vei nimiinsä varsinaisella peliajalla.

Katso oheisesta videoennakosta, miten Viitaluoma kommentoi Tuomas Santavuoren ja Jesse Saarisen hyllytystä torstain Turun-ottelusta.

Teksti ja video: Pauli Salokangas

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oT3N4FOBkhk[/youtube]

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.