Sunnuntai 20.05.2018
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli
Hämeenlinna
Selkeää
12°C
Tuuli: 1 m/s EL
 

Tanssiaisperinnettä herätellään Verkatehtaan parketilla

Hämeenlinnassa elvytetään vuosien takainen tanssiaisperinne. Sibelius Celebrations järjestää lauantaina Verkatehtaan hienoissa puitteissa ensimmäiset konserttitanssiaiset- Kepeästi Kevättä Kohti. Vanaja-sali muutetaan tanssisaliksi ja Lasipihaa koristaa glamouria hehkuva punainen matto. Tanssiaisista luodaan Hämeenlinnaan vuosittain toistuva perinne.

Konserttitanssiaiset Kepeästi Kevättä Kohti lauantaina Verkatehtaalla.

Konserttitanssiaiset Kepeästi Kevättä Kohti lauantaina Verkatehtaalla.

Tapahtumassa esiintyy Panssarisoittokunta aina klo 22 asti. Luvassa on perinteisiä vakiotansseja ja salonkitansseja, joihin kaksi vasenta jalkaa omaavankin on helppo mennä mukaan. Ilta jatkuu tanssahtelun jälkeen Lasipihalla. Vieraita viihdyttää Vanaja Big Band, jonka solisteina kuullaan Iida Juurista, Noora Herrasta ja Aleksi Aromaata. Tanssivieraita viihdyttää myös Vanaja Laulun kvartetti. Illan juontajana toimii riihimäkeläinen Kansallisoopperan solisti, tenori Juha Riihimäki.

Pukukoodi miehillä on tumma puku, smokki tai frakki. Naisen asu puolestaan voi olla juhlava tanssiaisasu. Tapahtuman ikuistaa ammattikuvaaja, jolta potretit voi lunastaa viiden euron hintaan.

Tanssiaislippuun sisältyy myös buffetpöytä, josta löytyy alku-, pää- ja jälkiruuat.

Konserttitanssiaiset Kepeästi Kevättä Kohti Verkatehtaalla lauantaina 16.2.2013 klo 18-23.

Teksti: Kaisu Koskinen

Kuva: Sibelius Celebrations

 

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.