Torstai 26.04.2018
Nimipäivät: Terttu, Tessa, Teresa
Hämeenlinna
Selkeää
5°C
Tuuli: 3 m/s L
 

Selin haluaa HPK:n pelin olevan tapissa

SM-liigan pudotuspelit tänään keskiviikkona käynnistävä HPK matkaa Jyväskylään altavastaajan roolissa. Puolivälieräsarjan vastustaja JYP sijoittui runkosarjassa kolmanneksi, Kerho kuudenneksi.

– Vastassa on hallitseva Suomen mestari ja paljon pelaajia, jotka tietävät mitä voittaminen vaatii. JYP puolustaa hHPK_rgbyvin ja on erikoistilanteissa erinomainen pelattuaan runkosarjan parasta ylivoimaa, HPK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin luonnehtii jyväskyläläisiä.

HPK:lle runkosarjan kuutossija soi peleistä viikon mittaisen tauon, josta kolme ensimmäistä päivää joukkue vietti vapaalla.

– Muuten se on ollut hermoston virittelyä ja kropan herättelyä. On otettu muutama terävä treeni ja tarkkailtu videoilta JYPiä ja erikoistilanteita. Loppuvaiheessa on herätelty latausta ja intohimoa.

Runkosarjassa HPK vei kaksikon keskinäiset koitokset nimiinsä pistein 10-5. Viidestä ottelusta peräti neljä päättyi vierasvoittoon molempien onnistuttua ryöstöretkessä kahdesti. Selin uskookin JYPin olevan lyötävissä niin keskiviikon avausottelussa kuin koko sarjassa.

– Oman työn ja pelin oltava tapissa. Joukkueelta pitää löytyä rohkeutta, nälkää ja intohimoa jatkaa kevättä. Hyvä runkosarjamenestys ei riitä meille, Selin sanoo.

Teksti ja video: Pauli Salokangas

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JynR9EN9oaA[/youtube]

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.