Tiistai 24.04.2018
Nimipäivät: Pertti, Albert, Altti
Hämeenlinna
Sadetta
7°C
Tuuli: 3 m/s EEI
 

OIVA tarjoaa valmennusta sekä koulutusta

Kehittämiskeskus Oy Hämeen hallinnoima OIVA-koulutuskokonaisuus on tarjonnut valmennusta ja koulutusta jo vuodesta 2010.

Valmennusta ja koulutusta tarjotaan Kanta-Hämeen matkailualan mikroyrityksille. Koulutus- ja valmennuskokonaisuus järjestää tulevana syksynä kaksi koulutuskokonaisuutta maaseudun mikroyrityksille liittyen myynti- ja markkinointityökaluihin sekä liiketoiminnan ja tuotteiden kannattavuuteen.

Koulutusohjelma on tuonut yrittäjille erinomaisen tilaisuuden maakunnalliseen verkostoitumiseen yrittäjäkollegoiden kanssa. Koulutuspäivät on pääsääntöisesti toteutettu ohjelmaan osallistuvien yrittäjien tiloissa ja tämä on noussut yrittäjiltä saadun positiivisen palautteen kärkeen.

– Muihin yrittäjiin tutustuminen luo yhteistyön voimaa, kommentoi OIVAssa alusta asti mukana ollut Jaakko Pouttu Leppäniemen Hirsihuviloista.

OIVA starttaa loppukirille syyskuun alussa ja toiminta jatkuu aina kuluvan vuoden loppuun saakka. Koulutusta ja valmennusta annetaan kolmelle toimialoittain jaetulle pienryhmälle. Ensimmäinen on maatila-, mökki- ja B&B-majoituspalvelut, toinen on ruoka- ja kokouspalvelut ja kolmas on ohjelma- ja aktiviteettipalvelut. Syksyn ohjelmassa on yhteensä kahdeksan työpajapäivää kullekin pienryhmälle Kanta-Hämeen alueella.

Koulutus- ja valmennusohjelma on tarkoitettu matkailualan mikroyrityksille, jotka toimivat Hämeenlinnan, Forssan tai Riihimäen seudulla, pois lukien Hämeenlinnan keskusta-alue.

– Syksyn työpajoihin voi hyvin vielä ilmoittautua mukaan, kannustaa projektipäällikkö Marjo Nieminen Kehittämiskeskus Oy Hämeestä.

Vuoden 2013 loppuun saakka kestävän OIVA-hankkeen toimintaa rahoittaa Hämeen ELY-keskus ja maaseuturahasto. Hanketta hallinnoi Kehittämiskeskus Oy Häme.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.