Maanantai 25.06.2018
Nimipäivät: Uuno
Hämeenlinna
Pilvistä
16°C
Tuuli: 3 m/s PI
 

Miekkalinna kysyy malttia

11032013420

Miekkalinna saattaa avata ovensa myös muille kuin törttöilijöille ja passinvaihtajille.

Poliisin uusi toimitalo Miekkalinna on juuri valmistunut ja kiinnostaa hämeenlinnalaisia kovasti. Moni rakennukseen ihastunut on kuitenkin ihmetellyt, eikö viikonvaihteen jälkeen Hattelmalantielle muuttava virkavalta aio järjestää talosta kiinnostuneille lainkaan avoimien ovien päivää.

– En osaa sanoa vielä tässä vaiheessa, kun ei ole päästy vielä muuttamaankaan. Jonkin sortin teemapäivä ja yleisökierroksia saattaa olla luvassa, mutta päivämääristä ei ole ollut vielä puhetta. Ilmoittelemme siitä sitten aikanaan, komisario Tarja Lindstedt kertoo.

Malttamattomimpien Miekkalinna-intoilijoiden ei siis kannata hankkiutua sinne muulla tavoin asioimaan, esimerkiksi käsikynkässä talutettuna?

– Sellaiseen ei sentään kannata ryhtyä, koska siinä näkee vain pienen osan talosta, Lindstedt naurahtaa ja lisää, että täysin avointa talosta tuskin tehdään mahdollisena teemapäivänäkään.

Poliisin asiakaspalvelu on muuton takia suljettu 14-15. maaliskuuta ja avataan Hattelmalantie 2:ssa 18. päivä. Aukioloaikoihin ei ole luvassa muutoksia.

Teksti ja kuva: Pauli Salokangas

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.