Sunnuntai 20.05.2018
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli
Hämeenlinna
Selkeää
19°C
Tuuli: 6 m/s LEL
 

Kuumat paikallisväännöt futiskesän helminä

Paikallisottelut palaavat pitkästä aikaa hämeenlinnalaisen jalkapallokesän ohjelmaan, kun sekä FC Hämeenlinna että Härmä pelaavat samalla tasolla Kakkosessa. Länsilohkossa nähdään kaikkiaan kolme kaksikon keskinäistä vääntöä, jotka herättävät täkäläisissä futiksen ystävissä takuulla tavallista suurempaa kiinnostusta.

FC Hämeenlinna putosi sarjaan Ykkösestä, kun taas viime kaudeksi noussut Härmä onnistui uusimaan niukin naukin sarjasopimuksensa. Parivaljakosta FC Hämeenlinnalta on odotettu parempaa sijoitusta myös länsilohkon ennakkoarvioissa.

Tutusti vihreissä pelaava Härmä haastaa FC Hämeenlinnan kolmesti paikalliskaksikon keskinäisissä.

Tutusti vihreissä pelaava Härmä haastaa FC Hämeenlinnan kolmesti paikalliskaksikon keskinäisissä.

Sarjaa on ehditty pelata jokunen kierros. Kovimpana ennakkosuosikkina kauteen lähtenyt porilainen FC Jazz on aloittanut terävästi, mutta kärkisijoista taistelevat myös raumalainen Pallo-Iirot, turkulainen ÅIFK ja FC Hämeenlinna. Härmä joutuu tekemään sesongin alun perusteella tosissaan töitä säilyäkseen Kakkosessa.

Sekä FC Hämeenlinna että Härmä pelasivat ensimmäiset kotiottelunsa Parolan tekonurmella ennen Pullerin keinoalustan valmistumista. Kaurialaan joukkueet pääsevät pelaamaan aikaisintaan touko-kesäkuun vaihteessa.

Ensimmäistä paikallismittelöäkin siirrettiin eteenpäin, jotta se voitaisiin pelata Kaurialassa. Derbyt otellaan 5. kesäkuuta, 6. heinäkuuta ja 31. elokuuta.

Teksti ja kuva: Pauli Salokangas

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.