Maanantai 25.06.2018
Nimipäivät: Uuno
Hämeenlinna
Pilvistä
16°C
Tuuli: 3 m/s PI
 

Kevät tuo Antiikkimessut Hämeenlinnaan

Hämeenkaaressa järjestetään lauantaina ja sunnuntaina Hämeenlinnan antiikki-, taide- ja keräilymessut.
Antiikki-, taide- ja keräilymessut on järjestetty Hämeenlinnassa jo vuodesta 1986 lähtien. Tämän keväiseen tapahtumaan ilmottautuneet näytteilleasettajat täyttävät jälleen koko Hämeenkaaren urheilutalon. Messuilla on tarjolla monipuolisesti muun muassa antiikkiesineitä, taidetta, desing- ja retroesineitä, vanhoja kirjoja, astioita ja militariaa.
Messut ovat hyvä aikamatka menneisiin vuosikymmeniin. Myyntipöydistä voi bongata erilaisen keräilytavaran lisäksi paljon varsinkin vanhemmille messuvieraille heidän nuoruudestaan tuttuja kodinesineitä. Esineistä laadukkaimmat ja hyväkuntoisimmat ovat nyt erinomaista käyttöantiikkia.
Käyttöesineiksi kelpaavat vielä hyvin muun muassa Arabian ruoka- ja kahviastiastot, kotimaiset Iittalan, Nuutajärven ja Riihimäen käyttö- ja taidelasiesineet ja muu keramiikka. Messuilta voi hankkia kevään ja kesän juhliin vanhoja laadukkaita koruja. Myös sisustustrendinä oleva vanhan ja uuden tavaran yhdistäminen kodinsisustuksessa on osasyynä vanhan tavaran suureen suosioon.
Käyttöantiikin hinta on uuteen vastaavaan tuotteeseen verrattuna edullinen. Vanhassa tavarassa on usein käytetty hyvin laadukkaita raaka-aineita ja valmistustyö on ollut korkealuokkaista, siksi käyttöantiikki on käytettynäkin vielä pitkäikäinen.
Hämeenlinnan antiikki-, taide- ja keräilymessut Hämeenkaaren urheilutalossa lauantaina ja sunnuntaina 27.4-28.4.2013
Teksti: Kaisu Koskinen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.