Maanantai 25.06.2018
Nimipäivät: Uuno
Hämeenlinna
Pilvistä
16°C
Tuuli: 3 m/s PI
 

Keskustayhdistys katsoo peiliin

Viime syksynä kymmenen vuotta täyttänyt Hämeenlinnan keskustayhdistys on onnistunut omasta mielestään keskustan kehittämisessä pääosin hyvin. Tässä poimintoja vuodenvaihteessa runkonsa säilyttäneen, joskin osittain uusiutuneen hallituksen vastauksista:

Keskustayhdistys katsoo lisänneensä kuhinaa kaupungin ytimessä.

Keskustayhdistys katsoo lisänneensä kuhinaa kaupungin ytimessä.

Risto Pekola: Mielestäni olemme onnistuneet monissa asioissa torin elävöittämisestä liikenneratkaisuihin. Kiitosta on tullut niin kaupungin johdolta ja virkamiehiltä kuin kaupunkilaisilta sekä yrittäjiltä. Osaamista on moneen lähtöön. Nykyisin yhdistystä jopa kuunnellaan ja arvostetaan.

Kaarlo Purhonen: Meidät on hyväksytty salonkikelpoisiksi myös kaupungin johdon ja kaupunkilaisten silmissä. Paljon on vielä töitä tehtävänä, mutta olemmehan vielä niitä tekemässäkin.

Heikki Kokko: Yhdistys on onnistunut hyvin pitämään keskustan vireänä ja kiinnostavana.

Timo Mattelmäki: Keskustayhdistys on aktivoinut toritoimintaa lähes kiitettävästi, mutta toriparkin junttaaminen ei ole yhdistyksen keskeisiä tehtäviä.

Ilkka Peltoniemi: Yhdistys on ja ei ole onnistunut tehtävissään. Se on saanut markkinat kukoistamaan, mutta ne ovat vain kerran kuukaudessa.

Hämeenlinnan Kaupunkikeskusta ry on kaupungin, keskustan yrittäjien, yhteisöjen, yhdistysten ja kiinteistönomistajien lokakuussa 2002 perustama yhdistys.

Yhdistyksen tavoitteena on tehdä Hämeenlinnan kaupunkikeskustasta niin asukkailleen kuin vierailijoillekin turvallinen, viihtyisä ja monipuolinen, kaikkina vuoden- ja vuorokaudenaikoina toimiva vetovoimainen asuin- ja asioimisalue.

Teksti ja kuva: Pauli Salokangas

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.