Torstai 25.04.2024
Nimipäivät: Markku, Marko, Markus

Tuuli:
 

”Kannustamme luovuuteen”

Popinon keittiöpäällikkö Petri Lindholm jakaa vuoden parhaan ruokaravintolan tittelistä kiitokset koko henkilökunnalle.

– Se on tämä koko koneisto, joka saa homman toimimaan.

Keittiötiimissä on kahdeksan työntekijää. Kaikki oman talon väkeä.

– Emme käytä vuokratyövoimaa, vaan kaikki ovat Popinon palkkalistoilla. Kokkeja on palkattu eri puolelta Suomea, etteivät mene piirit liian pieneksi.

Keittiössä puhutaankin sujuvasti suomea, savvoo ja pohojolaasittain.

 

Ravintola Hälläpyörä tuli ravintolaäänestyksessä toiseksi. Urpo Nurmirannalla on seinällä paljon ravintolan historiaa.

Ravintola Hälläpyörä tuli ravintolaäänestyksessä toiseksi. Urpo Nurmirannalla on seinällä paljon ravintolan historiaa.

Petri Lindholmilla on selkeä käsitys siitä, miksi kärkikolmikossa ei ole yhtään ketjuravintolaa.

– Ketjuissa tapetaan luovuus. Meillä päinvastoin kannustetaan siihen.

Popinon suuri haaste on saada vapuksi auki Linnankadun portaiden ylätasolle kesäravintola, joka rakentuu kahdesta lasiseinäisestä modulista ja ulkopaikoista.

– Kuvat on hyväksytty rakennusvalvonnassa.

– Saadaan sitten street foodia Hämeenlinnaankin.

 

Kakkosparhaaksi ruokaravintolaksi kirineen Hällän ravintoloitsija Urpo Nurmiranta arvelee yhdeksi menestyksen syyksi myös ?ketjuvapaan? toimintamallin.

– Voimme tehdä mitä vaan ja mitä asiakkaat haluavat. Asiakkaita kuunnellen mennään vastakin.

– Hyvä veto on ollut tarpeeksi pitkään eli klo 15:een jatkuva buffet-lounas, itsekin

Kolmanneksi tuli Piparkakkutalo, jonka keittiömestari Mikko Humppia inspiroivat kausituotteet ja lähituottajien raaka-aineet. Sibeliuksen juhlavuonna listalle nousevat ?Jannen Herkut?.

 

Kuvateksti: Popinon keittiöpäällikkö Petri Lindholm peukuttaa koko henkilökunnalle. Uusi haaste on Popinon street food -tyylinen kesäravintola Linnankadun ylätasolla.

 

Kuvateksti: Hällän Urpo Nurmirannalla on vaalittavana pitkät perinteet, jotka löytyvät klassikkolistalta ja leikeseinältä.

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.