Tiistai 24.04.2018
Nimipäivät: Pertti, Albert, Altti
Hämeenlinna
Sadetta
7°C
Tuuli: 3 m/s EEI
 

ARXin toiminta uudistuu

Hämeenlinnan Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARXin toiminta monipuolistuu ja uudistuu alkavana syksynä.ARX_10vee_logokakulla_web-100x100

Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARX viettää kuluvana vuonna kymppisynttäreitään ja sen myötä syksyn aikana toiminta uudistuu monella tavalla. Yksi suurimmista uudistuksista on Hämeenlinnan Seudun 4h-yhdistyksen pyörittämä taidepainotteinen Perhekahvila, joka aukeaa ARX-talon 1. kerrokseen syyskuussa. Kahvila on avoinna 3.9.2013 alkaen tiistaisin ja torstaisin klo 9.30–12.00 ARX-talon 1. kerroksessa.

Taidepainotteisessa perhekahvilassa voi nauttia valmiita tarjottavia tai lämmittää omia eväitä. Olonsa voi tehdä mukavaksi muun muassa lukemalla kirjaa, pelaamalla lautapelejä tai vaikka soittamalla pianoa.

Kahvilan toimintaa siivittää ARXin syksyn teemaviikot, joita innovoidaan valosta, nukketeatterista ja joulusta. Kulttuuriohjaaja Sarina Pulkka keksii perheille jännittäviä työpajoja ARXin teemaviikkojen mukaan, mutta ottaa vastaan perheiden omia toiveita toiminnasta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.