Sunnuntai 18.11.2018
Nimipäivät: Tenho, Jousia, Max
Hämeenlinna
Melkein selkeää
2°C
Tuuli: 2 m/s P
 

RESKARAFLAT: Siddharthan uudet omistajat lupaavat entistä aidompaa nepalilaista ruokaa

Bishnu Kandel (vas.), Krishna Kharel ja Rabindra Kandel ovat Raatihuoneenkadulla, Keskustalon yläpihalla sijaitsevan Siddharthan uudet omistajat.

Hämeenlinnan parasta ruokaa ja entistäkin huolellisemmin valmistettua, aitoa nepalilaista syötävää. Ravintola Siddharthan omistajiin vuoden alusta alkaen lukeutunut Krishna Kharel ja yrittäjäkumppanit Rabindra Kandel sekä Bishnu Kandel ovat etnistä ruokaa rakastavien iloksi asettaneet riman korkealle.

– Takaamme tyytyväisyyden. Tervetuloa kaikki Hämeenlinnasta ja lähiseudulta kokeilemaan, Kharel yllyttää.

Uudet, nepalilaistaustaiset omistajat ovat nyt ensimmäistä kertaa elämässään yrittäjiä. Hotelli- ja ravintola-alalta kaikilla on vähintään 15 vuoden kokemus ja edelliset viitisen vuotta kaikki ovat työskennelleet nepalilaisissa ravintoloissa Helsingissä. Ravintolan omistajayhtiön nimi, Pariwar, tarkoittaa nepaliksi perhettä.

– Se kuvaa ravintolamme henkeä, kertoo Krishna Kharel.

Kaikki kolme omistajaa perheineen myös muuttivat Hämeenlinnaan ja ovat kiinteästi mukana päivittäisessä työssä.

– Kaupunki on kaunis ja Suomen talvi sekä kesäkin ovat jo ehtineet tulla tutuiksi, Kharel sanoo.

Yhdeksi Siddharthan kärkituotteeksi on noussut lounasbuffet ja se on tarkoitus pitääkin ennallaan.

– Olemme jo saaneet paljon kehuja ja kanta-asiakkaita.

Alacarte-listaan Kharel lupaa uudistusta mahdollisesti jo parin viikon sisään. Muun muassa kuminalla, eri kardemummalajikkeilla ja kanelilla maustetut ruoat ovat hurmanneet jo monet hämeenlinnalaiset. Maustamiseen on tarkoitus jatkossa kiinittää vielä enemmän huomiota.

– Vähemmän ruokalajeja, mutta enemmän puhdasta nepalilaista huolellisesti valmistettuna ja tyypillisin nepalilaisin maustein, suunnittelee Kharel.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.