Torstai 28.03.2024
Nimipäivät: Armas

Tuuli:
 

HPK:n Niko Kapanen Hämeenlinnan Joulupuu-keräyksen suojelijaksi

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari järjestää vuosittain Hämeenlinnassa Joulupuu-joululahjakeräyksen 0-17-vuotiaiden lasten ja nuorten jouluilon tueksi. Joulupuu-keräys on Hämeenlinnan Nuorkauppakamari ry:n ja Hämeenlinnan sosiaalitoimistojen yhteistyössä järjestämä hyväntekeväisyyskampanja, jonka tarkoituksena on kerätä joululahjoja niille Hämeenlinnan seudun lapsille, joiden osoitetta Joulupukilla ei välttämättä ole.

Tänä vuonna Hämeenlinnan keräyksen virallisena suojelijana toimii HPK:n kapteeni Niko Kapanen.

– Joulu on hyvän mielen ja ennen kaikkea lasten juhla. Joulupuu-keräyksen kautta kaikki pääsevät luomaan jouluiloa lapsille, joiden luokse Joulupukki ei välttämättä muuten löytäisi. Koko joukkueemme osallistuu Joulupuu-keräykseen, toivottavasti saamme koko Oranssin Alueen mukaan talkoisiin!

Niko Kapanen toivottaa kaikki seudun asukkaat mukaan talkoisiin.

Niko Kapanen toivottaa kaikki seudun asukkaat mukaan talkoisiin. Kuva: HPK

Kampanja järjestetään Hämeenlinnassa nyt kymmenennettä kertaa. Aiemmissa keräyksissä on kerätty yli 1500 lahjaa keräysjoulua kohden jaettavaksi Lastensuojelun avohuollon kautta lapsille ja nuorille, ja vuonna 2015 tehtiin uusi ennätys yli 2000 lahjalla.

– On todella hienoa, että HPK lähtee mukaan auttamaan meitä keräyksessämme. Apua tarvitaankin, koska kymmenvuotisjuhlien kunniaksi aiomme ylittää viimevuotisen ennätyksemme!, iloitsee Joulupuu-keräyksen projektipäällikkö Maiju Wickström Hämeenlinnan Nuorkauppakamarista.

HPK:n kapteenistoa on tavattavissa Goodmanin keräyspisteellä:

  • su 11.12. klo 12-14
  • la 17.12. klo 13-15
  • su 18.12. klo 12-14

Joulupuun ideana on antaa lapsille uusi tai itse tehty lahja, ei siis käytettyä tai kierrätystavaraa. Lahja voi olla pieni tai suuri, edullinen tai kallis ? kaikki lahjat otetaan ilolla vastaan.

Kampanja on puhdasta hyväntekeväisyyttä, eikä siinä liiku raha. Keräykseen voi osallistua tuomalla oman lahjansa keräyspisteeseen sen aukioloaikana. Kaikki kerätyt lahjat tarkistetaan sosiaalitoimessa, joten lahjat toivotaan tuotavan ilman pakettia.

Vuonna 2016 keräys toteutetaan seuraavasti:

Kauppakeskus Goodman

  • La 10.12. klo 10-18
  • Su 11.12. klo 12-18
  • La 17.12. klo 10-18
  • Su 18.12. klo 12-18

OP Etelä-Häme

Hattulan, Hauhon, Hämeenlinnan, Iittalan ja Rengon konttorit vastaanottavat lahjoja pankin aukioloaikoina 5.-16.12.

OP:n Hattulan konttoriin tuodut lahjat ohjataan Hattulan kunnan lastensuojelun jaettavaksi.

Prisma Hämeenlinna

Prisma Hämeenlinnan infopiste vastaanottaa lahjoja kaupan aukioloaikoina 5.-18.12.

image

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.