Maanantai 25.06.2018
Nimipäivät: Uuno
Hämeenlinna
Pilvistä
16°C
Tuuli: 3 m/s PI
 
Sari R

Sari Rautio

Sari R on hämeenlinnalaistunut pohjoisen tyttö, jolla on puoleksi jo aikuistuneet neljä lasta ja talvivenäläinen mies. Liikunta ja urheilu ovat osa jokapäiväistä sairiolaisperheen arkea, lenkkeily, (avanto-) uinti, hyötypyöräily, golf ja tietysti Sarin kaupunkiin tuonut jääkiekko kuuluvat lasten liikunnan kehityspäällikkönä työskentelevän (reilun)nelikymppisen Sarin elämään. Intohimoinen kuntapolitiikko uskoo aitouteen ja avoimuuteen- sekä mahdollisuuksien tasa-arvoon. Kokoomusryhmän ryhmyrinä ja kaupunginhallituksen jäsenenä työtä piisaa, ja hyvä niin. Yhteisten asioiden hoitaminen on vakava asia, mutta aina hyvällä sykkeellä ja yhteistyössä eteenpäin. Ollaan yhteydessä!

Kotisivu | Twitter

Liikkuen työrauhaa!

Terveiset Liikkuva koulu- seminaarista Mikkelistä. Viime viikon koulukeskustelusta sanon vaan että aikuisten on oltava aikuisia, meillä on oltava yhteiset pelisäännöt joilla mennään ja lapset tarvitsevat energianpurkua ja liikkuvaa koulupäivää muutamasta syystä (ainakin):

1. jaksaa keskittyä

2. pystyy oppimaan paremmin

3. oppii olemaan yhdessä ja ottamaan toisia huomioon.

Ja vielä, pidetään kiinni heterogeenisestä peruskoulusta koska  ”näyttää siltä että kun mahdollisimman erilaiset lapset opiskelevat yhdessä, he pystyvät myös oppimaan toisiltaan – toki ryhmien pitää olla kohtuullisen kokoiset” www.lahjakkuus.fi . Myöskään lisää eriytymistä ei tarvita.

Jatkamme aiheesta. www.liikkuvakoulu.fi

Sari

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.