Keskiviikko 18.10.2017
Nimipäivät: Satu, Säde, Luukas
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
6°C
Tuuli: 4 m/s PPL
 
muodin-jalanjaljissa

Ruudun takana kirjoittelee parikymppinen opiskelija Hämeenlinnasta. Blogi käsittelee yhtä suurimmista kiinnostuksen kohteistani - muotia. Luvassa on lukuisia erilaisia juttuja liittyen kyseiseen aiheeseen.

Rakkaudesta hameisiin

Yläasteikäisenä vihasin hameita. Nyt niitä löytyy kaapista kymmenkunta.

Rakkaus hameisiin syttyi muutama vuosi sitten, kun aloin ahkerasti seurailemaan blogeja. Teininä ajattelin, että hameet ovat niin tyttömäisiä ja ne tuntuivat jotenkin juhlallisilta. En olisi uskonut, että tulevaisuudessa käyttäisin kyseisiä vaatekappaleita arkisin. Nyt mulla on kerran tai pari viikossa hame päällä koulussa. (Toki, talvisin hameita tulee käytettyä harvemmin.)

Hameet sopivat lähes jokaiseen tilaisuuteen aikaa ja paikkaa katsomatta ja niiden ympärille on myös helppo luoda asukokonaisuuksia. Jotkut eivät voi sietää saappaita (ei siis kumisaappaita, niitä mäkään en pukisi hameen kaveriksi :-D) ja hameita yhdessä. Mun mielestä helman kanssa sopii lähes kaikki kengät tennareista korkoihin. Yläosaksi taas tykkään itse pukea esimerkiksi kauluspaidan, neuleen tai collegepaidan.

Mä tykkään monenlaisesta hamemallista. Omasta kaapista löytyy esimerkiksi kellohelmaa, nahkaa, maximittaa sekä vartalonmyötäistä mallia. Haluaisin lisätä omaan kokoelmaani pidemmän ihoa myötäilevän yksilön (esimerkiksi kollaasissa vasemalla harmaa polvimittainen hame on aika ihana), mutta kyseinen malli ei todellakaan imartele mun vartaloa.. Mutta never say never! ;-)

-Kaisu

hamefanaatikko
Kollaasi tehty Polyvorella.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.