Sunnuntai 20.05.2018
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli
Hämeenlinna
Selkeää
19°C
Tuuli: 6 m/s LEL
 
muodin-jalanjaljissa

Ruudun takana kirjoittelee parikymppinen opiskelija Hämeenlinnasta. Blogi käsittelee yhtä suurimmista kiinnostuksen kohteistani - muotia. Luvassa on lukuisia erilaisia juttuja liittyen kyseiseen aiheeseen.

Haaveilua

Oletteko kuulleet aikaisemmin Jeffrey Campbellin kengistä?

Täällä todellakin liputetaan niiden puolesta. Ostin ensimmäiset Campbellin kenkäni noin pari vuotta sitten. Olin lukenut ja kuullut kengistä pelkkää hyvää. Mulla oli kuitenkin epäilykseni, ”miten noin korkeat korkokengät voi olla mukavat?”

No, ensimmäisen kerran kun laitoin Jeffrey Campbellin Litat jalkaani epäilykseni hävisivät kuin tuhka tuuleen. Ne olivat todellakin kaiken hehkutuksen arvoiset! Vähän myöhemmin oli pakko ostaa samat kengät eri värissä.

Kengät ovat aitoa nahkaa sekä vähän hintavat, mutta voin vannoa, että ne ovat jokaisen euron arvoiset! Käsittääkseni kaikissa Campbellin kengissä on korkea korokepohja, joka tekee kengistä mukavat ja hyvännäköiset, eikö kuulostakkin täydelliseltä? Olen käyttänyt molempia pareja ahkerasti, ja niissä ei näy käytön jälkiä, hyvään kannattaa siis panostaa!

Nyt olen pikkuhiljaa alkanut haaveilemaan herra Campbellin muista luomuksista, alla muutama esimerkki…

-Kaisu
c
Kuvat: Zalando.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.