Torstai 26.04.2018
Nimipäivät: Terttu, Tessa, Teresa
Hämeenlinna
Selkeää
5°C
Tuuli: 3 m/s L
 
Lissu

Lispetti Jormanainen

** Uranainen, aina vähän kuusessa. * Kun kiire on kova, ehtii silti syödä korvapuustin. * Oikeinkirjoitussäännöt ja pedanttisuus ovat yliarvostettuja asioita. Tärkeintä on elää ja voida hyvin, ja näinhän me teemme!

Yllätysmuutto

 

 

Ettei sitä ikinä arvaa tulevaisuuttaan! Ilkka on muuttanut kotiin!!

 

Ilkka, poikamme, 26v, tuo armeijasta juuri kotiutunut ja kesäksi Hyrylästä hämeenlinnalaistunut nuorimies. Kyllä. Hän jatkaa opiskeluja vasta syksyllä ja hoitaa isänsä kanssa urakointia tämän väliajan. Harmi vain, että joudun poistumaan Kreikkaan jo toukokuussa.

Sanelma vaihtoi syksyllä osoitteensa Hämeenlinnan puukkopuolen taloihin (en viitsi mainita osoitetta, mutta suureen vuokrakompleksiin). Siellä ikkunasta noruaa männyntuoksuinen tupakinsavu pihalle, ihmiset valvovat kello viisi ja elämöivät parkkipaikalla. Kerran odottelin tyttöä auton kanssa pihalla minuutin ja johan ilmestyi elämäänsä kyllästynyt hontelo herra huutelemaan minulle tyhjäkäynnistä.

Toki oli typerää minulta miinus 25 asteessa käyttää autoa ja Sanelma tulikin ensimmäisen minuutin aikana, mutta sehän ei korttelipoliisilähimmäisille riitä.

Käty eli kämppä tyhjä on aivan saman merkityksinen minulle kuin nuorilleni. Nyt kun vahvuutemme on taas 2 nuorta plus vanhemmat, elo piristyy. Mihin tahansa vuorokauden aikaan joku voi istua ystävineen kahvilla ja rustaamassa riimejä räppeihinsä. Sellaista Ilkan ystävät harrastavat.

Ilkan ystävät Maximus ja Jne-Tarzan eli JneT ovat mahtavaa seuraa. Oikea verbaali ilotulitus ja sitä fiilistä tässä armeijan aikana oli suurin ikävä. Tosin minulta meni hetki, että ymmärsin JneT:n olevan tyttö, koska hänen tennarinsa olivat melkein yhtä isot kuin Ilkan ja hupparin alta pilkotti kalju. Maximuksen kengänkoko on 47! Voiko niin isoa olla??

Nyt vedän hiukan happea, sillä pääsiäinen on jo ovella. Stokkalle ja Laurellille pitää kiirehtiä herkkuostoksille.

Saakohan jostain vielä pääsiäisruohoa? Jouduin lemppaamaan omani pois, sillä kaurakasvustoni vihersi kyllä, mutta ottaessani suojaavan kasvihuonetta markkeeraavan kelmun pois pääsiäisnurmen päältä, tuotos haisi lähinnä hammaslääkäristä tutulle anaerobiselle juurimätäpaikalle. Tiedäthän sellaisen hengityksen, mikä karkaa ilmoille mustahampaisesta suusta. Sellaisesta kuin sen hontelon, tyhjäkäynnistä huutelevan herran?

Eikä se siihen loppunut, sillä chihuahuaherra Reino ennätti poisheitetylle kaurakasvustolle kierimään. En ajatellut loppuun, vaan heitin rennosti haisukasvuston hangelle..

Koiranpesuterveisin ja

<3 Lispetti

 WP_000379

Keltaisin kevätterveisin!

 

 

 

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.