Keskiviikko 12.12.2018
Nimipäivät: Tuovi
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
-1°C
Tuuli: 2 m/s P
 
Lissu

Lispetti Jormanainen

** Uranainen, aina vähän kuusessa. * Kun kiire on kova, ehtii silti syödä korvapuustin. * Oikeinkirjoitussäännöt ja pedanttisuus ovat yliarvostettuja asioita. Tärkeintä on elää ja voida hyvin, ja näinhän me teemme!

Taloussivut on <3

Aurinko paistoi ja mitä minun piti tehdä? Lähteä kaupungille kauppaan! Grr..Olisin halunnut nauttia auringosta omalla pihalla.

Muutenkin olen hieman turhautunut. Mies ja Kajsa ovat olleet Kreetalla jo 2 viikkoa. Kajsa sai sieltä harjoittelupaikan sukellusoppaana. Tyttöhän on todellakin kerran ollut tunnin Hämeenlinnan uimahallissa laitesukelluskurssilla.  Äitinsä tyttö.

Minäkin olin kerran kotitalousopettajana työväenopistossa, vai miksi niitä nimitetäänkään, ja kurssi oli täynnä maahanmuuttajia. Oli hauskaa. Tyhjentelin purkitettuja viininlehtikääryleitä ja niitä hyviä giant beanseja. Välimerellinen oli kurssin yläotsikko. Kivaa meillä oli. Oppilaat opettivat minulle kuskusin (kirjoitetaanko se cuscus? Ei ehkä, koska sekään ei näytä oikealta ) salat ja ihania salaatteja. Minttua leikkelimme jokaiseen ruokaan. Nam!

Noh, mutta Mies kotiutuu viikon päästä ja sitten minä pääsen Kajsan luokse Almyridaan. Eri taloon kuin viime kesänä. Odottelen että mr.Theocharides maksaisi takuuvuokran takaisin. Kreikkalaiseen tyyliin aika marraskuusta huhtikuuhun on vasta kohtuullinen odotusaika. Ja hei takuuvuokra! Kuka sellaista tarvitsee?? Olen vain nipo.

Joo, ei minun siitä pitänyt kirjoittaa vaan päivän polttavasta kauppareissusta. Oletko koskaan etsinyt kaupasta teroitinta meikkikynälle? Ehkä et, mikäli olet mies eikä kauppalistassasi ole sellaista lukenut. On eri asia ostaa teroitin joka toimii kuin näennäistuote. Näennäistuotteen kuitenkin ostin viimeksi. Eihän sillä mitään tehnyt. Siksi suuntasin tänään kauppaan.

Ja kas! Ei voi olla totta!! Minun ei tarvinnut maksaa siitä mitään, koska Diorin meikkikynän mukana tulee markkinoiden paras samassa pakkauksessa. Olin niin iloinen, että teroitin kotona kaikki kolmekymmentä huuli- ja meikkikynää. Ilmainen teroitin maksoi lopulta vaivaiset 72 euroa (sis.parfyymin ja sen kynän).

Kävin myös hakemassa farkkuja. Niitä ei löytynyt, löytyi vain etäisesti itseäni muistuttava valas pukukoppien kelmeissä valoissa. En ostanut housuja. Joku on sanonutkin, ettei naisen yli nelikymppisenä enää pitäisi käyttää housuja. Ymmärrän häntä täydellisesti. Tuo kaamea kuva paloi verkkokalvoilleni ja tulee varmasti uniini. Tekstailin hädästäni myös Miehelle.

’ Rakastatko sä mua yhtä paljon, jos mulla on iso takapuoli?’

Hän vastasi:

‘What kind of question is that?’  Haa, hän muutti kieltä, jotta saisi hieman tuumaustaukoa.

Selitin hänelle traumaattisen kokemukseni. Enkä halunnut kiinnittää hänen huomiotaan sanaan jos. Joka tapauksessa tekstiviesteilymme taso oli ala-arvoinen. Tai siis minun. Mutta ymmärrät kyllä.

Ikävissäni pesin jopa autoni. Pihalla. Koska en uskalla mennä sellaiseen pesutunneliin. Tulee black out eikä muista, mikä oli vapaan ja vaihteen ero.

<3 Lispetti

 

PS. Aion nyt pitää taukoa sekä itseltäni että blogista muutama kuukauden. Uudessa kesäkodissamme ei nimittäin ole nettiyhteyttä. Tai oikeammin: en osta sinne sitä.  Jos olet tulossa Kreetan Almyridaan, ilmoita. Käydään vaikka kuohujuomalasillisella! Voin myös neuvoa muutaman kivan ruokapaikan ja kenkäkaupan. Treffit facebookkiin!

Hyvää kesää, sillä sehän on jo!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.