Sunnuntai 20.05.2018
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli
Hämeenlinna
Selkeää
12°C
Tuuli: 1 m/s EL
 
kotikatu-blogi

Kotikatu-blogi on kantakaupungin kaupallinen näyteikkuna. Postauksissa on myös hämeenlinnalaisten yritysten ja palveluntarjoajien ostamaa sisältömarkkinointia.

Hedelmähapoilla iho kuntoon

Ihanaa kun aurinko paistaa ja aamullakin on valoisaa. Nyt on se hetki kun kuntoilu alkaa ja ruokavalio muuttuu kevyemmäksi. Vähän ripsaria, huulikiiltoa ja hymy huulille, niin on valmis kohtaamaan kevätauringon.

Kaikkia meitä ei kuitenkaan peilissä kohtaa keväisen hehkeä ilmestys. Kirkas valo muistuttaa taas aknesta, kuivasta ihosta ja syvenevistä rypyistä. Voisikohan asialle tehdä jotain?

Exuviance-hoito 1

UUTTA HÄMEENLINNASSA

Uusi mahdollisuus iho-ongelmien hoitoon on Exuviance-hoito. Se perustuu hedelmähappojen käyttöön ihonhoidossa. Hoitoa on kehitelty 1970-luvulta saakka, jolloin puhuttiin AHA-hedelmähapoista. Hedelmähapot imeytyvät soluihin ja kosteuttavat ihon sisältäpäin eivätkä tuki ihon luonnollista talineritystä.

Exuviance-hoito 2

Vanhalle iholle kertyy kuolleita ihosoluja, jotka jäävät ihon pinnalle, eivätkä uudet solut pääse siitä läpi. Siksi iho näyttää kuivalta ja samealta. Exuviance pehmentää ja irrottaa kuolleen ihokerroksen ja uudet solut pääsevät esiin. Näin iho näyttää nuoremmalta ja tasaisemmalta.

Exuviance-hoito 3

Uuden sukupolven hedelmähappo on nimeltään PHA. Se on kosteuttavampi ja huomattavasti hellempi kuin aiemmat AHA-hedelmähapot. Exuviance-hoidossa voi nyt käydä Hämeenlinnassa Jalkahuolto ja kosmetologisessa hoitolassa. Parhaaseen tulokseen pääsee, kun ammattitaitoinen kosmetologi analysoi ihon ja neuvoo, kuinka ihoa kannattaa hoitaa. Jos iho on hoidon tarpeessa, niin viiden kerran sarjahoidolla päästään jo hyviin tuloksiin. Hoito aloitetaan PHA-hedelmähapoilla niin, että käytetään 20-prosenttista happoa lyhyellä vaikutusajalla ja muutetaan sitten hedelmähapon vahvuutta paikallisesti tarpeen mukaan. Nämä vahvemmat aineet ovat vain ammattilaisten käyttöön.

Exuviance-hoito 4

Exuviance-sarjassa on hoitotuotteita myös kotikäyttöön. Kotihoitotuotteissa hedelmähappoa on korkeintaan 10 %.

TULOKSIA

Exuviance-hoidolla saadaan hyviä tuloksia aikaiseksi aknen hoidossa, ryppyjen vähentämisessä, maksaläikkien vähentämisessä ja muissa iho-ongelmissa.

Tässä muutama esimerkki hoitojen vaikutuksesta. Hoidot ovat kestäneet noin 6 kk ja hoitokertoja on ollut 10-12.

akne ennen

Akne ennen hoitoa

akne jälkeen

Akne hoidon jälkeen

pigmenttiläiskät ennen

Pigmenttiläikät ennen hoitoa

pigmenttiläiskät jälkeen

Pigmenttiläikät hoidon jälkeen

rypyt ennen

Rypyt ennen hoitoa

rypyt jälkeen

Rypyt hoidon jälkeen

Tutustu lisää Exuviance-hoitoon http://www.jalkahuolto-kosmetologinenhoitola.fi/

ja käy tykkäämässä https://www.facebook.com/jalkahuoltokosmhoitola?fref=ts

Postaus on tehty yhteistyössä Jalkahuolto ja kosmetologisen hoitolan kanssa.

Jalkahuolto ja kosmetologinen hoitola
Saaristenkatu 3, 13100 Hämeenlinna
p. 03-6537688

Ulla Heinonen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.