Keskiviikko 20.06.2018
Nimipäivät: Into
Hämeenlinna
Melkein selkeää
11°C
Tuuli: 6 m/s LEL
 
Kaisu Koskinen

Kaisu Koskinen

19-vuotias hämeenlinnalaistyttö, jolle urheilu, erityisesti tanssi on elämäntapa. Kirjoittaminen ja kuvailu kuuluvat myös rakkaisiin harrastuksiin.

This is who we are

Äitienpäivänä Verkatehtaan Verstas-näyttämöllä esiintyy erikoiskoulutustanssiryhmäni Indiko V.

Näytöksemme kantaa nimeä This is who we are, joka kuvaa mielestäni hyvin meidän ryhmän luonnetta ja tanssityyliä. Ryhmässämme on seitsemän tanssijaa. Ollaan tanssittu yhdessä kolme vuotta ja nyt koulutuksemme huipentuu pääosin itse tehtyyn loppunäytökseen.

Näytöksessä nähdään rauhallista balettia, vauhdikasta ja herkkää jazzia, menevää discoa sekä erikoista nykytanssia. Me ollaan koreografioitu ja tuotettu esitys ohjaajamme Tanja Kunnarin johdolla.

Tanssi- ja Liikuntakeskuksen Indiko- koulutukseen valitaan 8-12 motivoitunutta opiskelijaa, jotka ovat kiinnostuneet kehittämään tanssitaitojaan paremmaksi osaavien opettajien ja pedogogien avulla.

Jokaiselle Indiko-opiskelijalle räätälöidään koulun tanssitunneista oma henkilökohtainen lukujärjestys. Viikottaiseen lukujärjestykseen kuuluu kaksi tuntia balettia, kaksi tuntia jazzia, ryhmän oma tunti sekä yksi tunti nykytanssia. Näitä pakollisia tunteja seurataan ja keväisin saamme henkilökohtaiset palautteet kyseisten lajien opettajilta.

Ensimmäisenä vuonna keskitytään tanssitekniikan kehittämiseen. Ryhmän omalla tunnilla kiinnitetään huomiota tanssin tulkintaan ja esittämiseen. Omilla tunneilla tehdään myös esiintymisnumeroita, joita olemme esittäneet muun muassa Tanssinpäivän- ja kirjaston tapahtumissa, lasten Hippaloilla sekä jazztanssikilpailuissa.

Toisena vuonna tanssiopintojen lisäksi ohjelmaan kuuluu lyhytkursseja eri aiheista, esimerkiksi maskeerauksesta, kehonhuollosta sekä akrobatiasta. Kolmantena vuonna keskitytään omaan loppunäytökseen.

En voisi odottaa sunnuntaita yhtään enempää. Samaan aikaan on haikeat ja helpottuneet fiilikset.

Näytöksen mainoskuva.

Näytöksen mainoskuva.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.