Tiistai 19.02.2019
Nimipäivät: Eija
Hämeenlinna
Pilvistä
2°C
Tuuli: 4 m/s P
 
Kaisu Koskinen

Kaisu Koskinen

19-vuotias hämeenlinnalaistyttö, jolle urheilu, erityisesti tanssi on elämäntapa. Kirjoittaminen ja kuvailu kuuluvat myös rakkaisiin harrastuksiin.

Pukuloistoa wanhojen tansseissa

Torstaina juhlittiin Hämeenkaaressa taas uusia wanhoja.

Itse olin katsomassa siellä omaa veljeäni ja ihastelemassa tyttöjen kauniita pukuja ja kampauksia. Toki, ei pojissakaan mitään valittamista ollut!

Katsellessa wanhoja tuli haikea olo ja halu päästä takasin siihen aikaan. Jos nyt olisin itse tanssinut wanhat, olisin ostanut ihan erilaisen puvun ja tehnyt erilaisen kampauksen kuin mitä minulla oli parisen vuotta sitten. Niin se maku vaan muuttuu.

Kiinnitin erityisesti huomioo siihen, että tyttöjen mekkomuoti oli vähän muuttunut. Omissa wanhoissani monilla ei ollut ”prinsessamekkoja”, mutta nyt lähes jokainen tyttö tanssi röyhelöunelmassaan. Puvut olivat tosi kauniita ja katselin niitä kateudesta vihreänä.

Hauska lisä wanhojen tansseissa oli lukioiden omat tanssinumerot, jotka oppilaat olivat itse tehneet. Tästäkin asiasta olin hieman katkera ja kateellinen. Miksi meillä ei ollut silloin tätä omaa numeroa? Tanssijana olisin hirveesti halunnut osallistua tälläiseen projektiin.

Mutta tässä muutamia kuvia Hämeenlinnan wanhoista 2013.

DSC_0159m

Tyttöjen kauniita pukuja.

Veljeni ja hänen parinsa.

Veljeni ja hänen parinsa.

Kaurialan wanhojen omaa tanssia.

Kaurialan wanhojen omaa tanssia.

 

Kaurialan wanhoja.

Kaurialan wanhoja.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.