Sunnuntai 20.05.2018
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli
Hämeenlinna
Selkeää
19°C
Tuuli: 6 m/s LEL
 
Kaisu Koskinen

Kaisu Koskinen

19-vuotias hämeenlinnalaistyttö, jolle urheilu, erityisesti tanssi on elämäntapa. Kirjoittaminen ja kuvailu kuuluvat myös rakkaisiin harrastuksiin.

Kirppari lempparit

Hämeenlinnasta löytyy monia kirpputoreja, kuten esimerkiksi Kirppulinna, Herman’s, Hämeenlinnan Suurkirpputori, Kantolan Kammari ja lähetystori Fida.

Käyn itse jonkun verran kirppareilla. En osta vaatteita sieltä juuri koskaan, mutta kenkiä ja laukkuja on tullut ostettua. Mun omat suosikit Hämeenlinnan kirpparitarjonnasta ovat ehdottomasti Kantolassa sijaitsevat Hämeenlinnan Suurkirpputori ja Kantolan Kammari.

Kantolan Kammarissa meillä on ollut noin puolen vuoden välein pöytä parisen viikkoa ja onneksemme tavaraa on aina mennyt. Kirppiksen tilana toimiva halli on suhteellisen suuri ja tavaraa on paljon, mutta käytävillä kuitenkin mahtuu reilusti liikkumaan. Vuokrattava pöytä ja rekki ovat myös tilavat.

kammari kammari (2)

kammari (3) kammari (4)

kammari (5) kammari (6)

kammari (7)

Hämeenlinnan Suurkirpputori on neliöiltään reilusti suurempi kuin Kammari. Tavaraa on silmän kantamattomiin, että kaikkea ei edes kerkeä tai jaksa katsoa, mutta väliköt eivät kuitenkaan ole ahtaat. Pöytää en ole koskaan Suurkirppikseltä vuokrannut, koska luulen, että täällä ei mene kaupaksi tavarat niin hyvin kuin Kammarissa sen suuren tilan vuoksi. Voin tietyti olla väärässä. Silti tämä paikka kuuluu suosikkeihini, koska olen tehnyt sieltä pari hyvää löytöä.

Suurkirpputori on ainakin todella monipuolinen. Sieltä löytyy tavallisten kirpputoritavaroiden lisäksi muun muassa tauluja, huonekaluja ja karkkeja.

suur suur (2)

suur (3) suur (4)

suur (5) suur (6)

suur (7) suur (8)

suur (9) suur (10)

Plussaa molemmille kirpputoreille vielä ystävällisestä palvelusta!

Molemmilla kirppiksillä pöytävuokra on noin 20e/viikko.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.