Sunnuntai 20.05.2018
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli
Hämeenlinna
Selkeää
19°C
Tuuli: 6 m/s LEL
 
Kaisu Koskinen

Kaisu Koskinen

19-vuotias hämeenlinnalaistyttö, jolle urheilu, erityisesti tanssi on elämäntapa. Kirjoittaminen ja kuvailu kuuluvat myös rakkaisiin harrastuksiin.

Kirjavinkki

Tykkään lukea paljon kirjoja. Erityisesti kaikki hömppäpömppä kirjat puree muhun.

Harvoin ostan itse kirjoja, mutta sain yo-lahjaksi lahjakortin Suomalaiseen Kirjakauppaan ja ennen joulua kävinkin katselemassa sen kirjatarjontaa.

Löysin Candace Bushnellin uusimman kirjan Hissillä huipulle ja kiikutinkin sen heti kassalle. Se on kyllä totta, että hyviin kirjoihin jää koukkuun, eikä lukemista pysty lopettamaan – niin kuin hyviin sarjoihinkin. Tämän kirjan lukemiseen menikin vain muutama hassu päivä.

Candace Bushnell on mielestäni loistava kirjailija ja hänen kaikki kirjansa ovat olleet menestyksiä. Tunnetuin hänen teoksistaan on ehdottomasti Sinkkuelämää, jonka seurauksena supersuosittu Sinkkuelämää sarjakin on tehty.

Olen tämän Hissillä huipulle kirjan lisäksi lukenut kaksi Bushnellin aikaisempaa teosta, jotka pohjautuvat Sinkkuelämää Carrien elämään ennen varsinaista Sinkkuelämää teosta. Ne kirjat kertovat hänen nuoruudestaan kotikaupungissaan ja muutosta New Yorkiin.

Tämä kirja on kuitenkin paras lukemani Bushellin kirja. Romaani kertoo seurapiirielämästä ja ihmiskohtaloista Manhattanilla. Luvassa on muun muassa petos, juonittelua, varkautta ja murha.

Jos vain kiinnostusta löytyy tähän hömppäpömppä kirjallisuuteen niin suosittelen ehdottomasti!

DSC_0002m DSC_0004m

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.