Sunnuntai 20.05.2018
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli
Hämeenlinna
Selkeää
19°C
Tuuli: 6 m/s LEL
 
Kaisu Koskinen

Kaisu Koskinen

19-vuotias hämeenlinnalaistyttö, jolle urheilu, erityisesti tanssi on elämäntapa. Kirjoittaminen ja kuvailu kuuluvat myös rakkaisiin harrastuksiin.

Elite Classic Gym

Urheilu on aina ollut mulla lähellä sydäntä.

Se on kuulunut pienestä asti mun elämään. Vuosien varrella on tullut kokeiltua monia eri lajeja aina suunnistuksesta ratsastukseen ja luistelusta tanssiin.

Kolmen vuoden vikellysharrastuksen jälkeen löysin tanssin. Nyt on olen tanssinut nelisen vuotta muutamia eri lajeja, kuten esimerkiksi balettia, jazzia, discoa ja nykytanssia. Tanssija tarvitsee notkeuden lisäksi myös voimaa, mutta sitä kropastani ei juurikaan löydy, joten alotin tällä viikolla tanssin rinnalle salitreenauksen Elite Classic Gym:llä.

Elite Classic Gym on uudehko moderni sali Hämeenlinnan Reskan kävelykadulla. Salilta löytyy laadukkaat ja helppo käyttöiset kuntoilulaitteet. Vuoden alusta ECG-sali tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden treenaamiseen personal trainerin kanssa. Sali on viihtyisä, hyvin ilmastoitu, juuri sopivan kokoinen ja niin kuin aikaisemmin mainitsinkin ennen kaikkea moderni.

Itse pidän ECG:n tiloista paljon ja palvelukin on ystävällistä.

 

DSC_0001m DSC_0003m

DSC_0007m DSC_0008m

DSC_0009m DSC_0010m

DSC_0011m DSC_0013m

Salin nettisivuilla pääset tästä: http://www.eliteclassicgym.fi/index.php

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.