Tiistai 24.04.2018
Nimipäivät: Pertti, Albert, Altti
Hämeenlinna
Sadetta
7°C
Tuuli: 3 m/s EEI
 
Anu Tiilikainen

Anu Tiilikainen

viittomakielentulkki ja -opettaja, luokanope ja kasvatustieteen maisteri, joka on henkeen ja vereen NHL-fani, itsepäinen kuin kääpiö ja muistuttaa hobittia sekä ulkoisesti että tavoiltaan. Perheensä lisäksi hän rakastaa "hulluna" musiikkia (sekä soittamista että kuuntelua), ammattitaidolla tehtyjä elokuvia ja tv-sarjoja sekä englanninkielistä action/science/fantacy - kirjallisuutta.

NHL:n komea paluu

NHL is back and I’m in heaven!

Kuluvan pelikauden 2012-2013 alussa olin vaipumassa ”masennukseen”. Olin jo luopunut toivosta CBA:n syntymisen suhteen. Sopua ei liigan ja pelaajayhdistyksen välille tuntunut löytyvän millään. Kärsin vakavasta nhl-jääkiekon deprivaatiosta. Olin jo niin epätoivoinen, että jouduin turvautumaan toisen suosikkini NFL:n seuraamiseen vieroitusoireiden lievittämiseksi.

Kulunut viikonloppu olikin sitten paras myöhästynyt joululahja ikinä. Pelejä näytettiin pitkin päivää. Tuloksena oli totaalista laiskottelua tv:n ääressä, suosikkijoukkueita ja suuria tunteita.

Minulle nhl merkitsee yksinkertaistettuna ammattimaista, liikkuvaa ja fyysistä jääkiekkoa, jota on nautinto seurata.

Arvostan taitopelaajien huimia yksilösuorituksia ja samalla joukkueen loistavaa yhteistyötä. Fyysisyys on minulle pelin suola. Nautin upeista, puhtaista taklauksista. Satunnaiset tappelutkin ovat paikallaan silloin, kun niitä käytetään pelin painopisteen muuttamiseen. Lähinnä sydäntäni ovat kuitenkin mahtavat molarit, etenkin suomalaiset sellaiset. Taiturimaisia torjuntoja on aina ilo katsella.

Tekniset ja pelilliset ominaisuudet ovat niitä, mikä minua lajissa viehättää. Naisena ei toki käy kieltäminen, etteikö ”silmänruoallakin” olisi merkitystä ;)

Tässä Kosmopolitanin näkemys asiasta…

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.