Maanantai 25.06.2018
Nimipäivät: Uuno
Hämeenlinna
Pilvistä
16°C
Tuuli: 3 m/s PI
 
Anu Tiilikainen

Anu Tiilikainen

viittomakielentulkki ja -opettaja, luokanope ja kasvatustieteen maisteri, joka on henkeen ja vereen NHL-fani, itsepäinen kuin kääpiö ja muistuttaa hobittia sekä ulkoisesti että tavoiltaan. Perheensä lisäksi hän rakastaa "hulluna" musiikkia (sekä soittamista että kuuntelua), ammattitaidolla tehtyjä elokuvia ja tv-sarjoja sekä englanninkielistä action/science/fantacy - kirjallisuutta.

LinnaJazzeista voimme olla ylpeitä

Taas on tullut se aika kesästä, jolloin iloinen jazz-musiikki valtaa Hämeenlinnan kadut ja klubit. On aika LinnaJazzien.

Festivaalin, jota voin ylpeänä kutsua yhdeksi Suomen parhaimmista. Taiteellinen johtajamme Lehdon Timo on vuodesta toiseen koonnut loistavan kombon kotimaista ja ulkomaista, nuorta nousevaa tähtiainesta ja vähän vanhempaa konkariosastoa, jazzia ja hiukan bluesiakin.

Siitä reseptistä on sitten pieni ydinjoukko ahkeria ahertajia luonut upean festivaalielämyksen yleisön nautittavaksi. Hämeenlinnan Soitannollisen kerhon jäsenenä itsellänikin on ollut ilo olla tapahtumaa tuottamassa.

Minulle on langennut vastuu ulkomailta tulleista marssibändeistämme. Siinä onkin ollut hommaa kerrakseen. Välillä tuo muusikoiden emännöiminen tuntui kuin lasten kaitsemiselta. Kaikenlaisille kommelluksille on mukava naureskella näin jälkeenpäin. Hommasta en olisi kuitenkaan selvinnyt ilman muita LinnaJazzilaisia.

Myös Pori Jazz – festivaaleilla artistioppaana toimineena olen huomannut meidän tapahtumamme hyvät puolet. Meillä on asiat mallillaan.

Onnistuneen festivaalitunnelman takaavat laadukkaiden esiintyjien ohella festivaaliporukan hyvä yhteishenki, omistautuneisuus sekä into ja ilo tehdä mahtava LinnaJazz – joka vuosi aina edellistä hieman paremmin.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.