Sunnuntai 20.05.2018
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli
Hämeenlinna
Selkeää
12°C
Tuuli: 1 m/s EL
 
Anu Tiilikainen

Anu Tiilikainen

viittomakielentulkki ja -opettaja, luokanope ja kasvatustieteen maisteri, joka on henkeen ja vereen NHL-fani, itsepäinen kuin kääpiö ja muistuttaa hobittia sekä ulkoisesti että tavoiltaan. Perheensä lisäksi hän rakastaa "hulluna" musiikkia (sekä soittamista että kuuntelua), ammattitaidolla tehtyjä elokuvia ja tv-sarjoja sekä englanninkielistä action/science/fantacy - kirjallisuutta.

The Life of Pi – yksi vaikuttavimmista näkemistäni elokuvista!

*sisältöyhteistyö Film Townin kanssa*

Jo pitkään olin ihmetellyt, mikä Piin elämä – elokuvassa mahtaa katsojia viehättää. Kuka nyt jaksaisi katsoa loppuun asti kaksi tuntisen elokuvan aiheesta poika ja tiikeri pelastusveneessä?

Olin hyvin skeptinen hakiessani elokuvan arvioitavaksi. Mietin, miksi ihmeessä elokuva on vuokratuimpien leffojen top 2?

No, enpähän ihmettele enää. The Life of Pi on yksi vaikuttavimmista elokuvista, minkä olen nähnyt. Se on sitä kaikilla mittapuilla mitattuna. Käsikirjoitus, näyttelijäsuoritukset, visuaalinen toteutus ja efektit, ohjaus, leikkaus ja musiikki olivat kohdallaan.

Elokuva sai tuntemaan ja ajattelemaan. Ilman nenäliinapakettia en olisi selvinnyt. Päälimmäisenä jäi ajatus elämän hauraudesta ja siitä, kuinka tärkeää on saada hyvästellä.

Enempään en raaski elokuvasta kertoa, sillä tekisin teille karhunpalveluksen. Jokaisen kannattaa katsoa ja kokea se itse!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.