Sunnuntai 27.05.2018
Nimipäivät: Ritva
Hämeenlinna
Melkein selkeää
13°C
Tuuli: 3 m/s P
 
Anu Tiilikainen

Anu Tiilikainen

viittomakielentulkki ja -opettaja, luokanope ja kasvatustieteen maisteri, joka on henkeen ja vereen NHL-fani, itsepäinen kuin kääpiö ja muistuttaa hobittia sekä ulkoisesti että tavoiltaan. Perheensä lisäksi hän rakastaa "hulluna" musiikkia (sekä soittamista että kuuntelua), ammattitaidolla tehtyjä elokuvia ja tv-sarjoja sekä englanninkielistä action/science/fantacy - kirjallisuutta.

Laiskan miehen leffavuokraus – osallistu arvontaan!

*sisältöyhteistyö Film Townin kanssa*

Näin viikonlopun ratoksi kävin hakemassa Film Townista  kolme uutuutta: romanttisen höttöleffan, kiehtovan draama-trillerin sekä vanhan kunnon räiskintäleffan. Yllätyin iloisesti, kun tällä kertaa palautus onkin vasta sunnuntaina.

Liikkeeseen on nimittäin tullut uusi pakettitarjous. Kun vuokraa kolme uutuutta (yli kuukauden vanhaa), saa pitää ne kolme päivää. Parasta on, että koko lysti maksaa leffojen suurkuluttajille (lue: vip-asiakkaille) vain kympin. Aivan loistava diili minunlaiselleni leffafriikille.

Saas nähdä, menivätkö valintani tällä kertaa täysin metsään. Valitsin katsottavaksi Will Ferrellin ohjaaman komediahömpän Polttarittaret, Richard Geren tähdittämän Keinottelua sekä kaikki mahdolliset action-sankarit sisältävän Expendables 2 -toimintaleffan.

Mitkä kolme leffaa sinä vuokraisit viikonlopun viihteeksi?

Vastaamalla sinulla on mahdollisuus voittaa ilmainen kolmen uutuuden vuokraus kolmeksi päiväksi Hämeenlinnan Film Town -vuokraamosta. Lähetä vastaus tähän blogikirjoitukseen keksimälläsi nimimerkillä varustettuna ja kerro, mitkä kolme elokuvaa vuokraisit.

Aikaa vastaamiseen on sunnuntaihin 14.4. klo 24.00 asti. Arvonta suoritetaan ja voittajan nimimerkki julkistetaan täällä blogissa maanantain 15.4. aikana.

 

2 kommenttia

 1. Yorakka:

  The Dark Knight, Bourne Legacy, A-team

   
 2. Anu Tiilikainen
  Anu Tiilikainen:

  Yorakka oli ainoa blogikirjoitukseen kommentoija eiliseen klo 24 mennessä, joten hän voitti ilmaisen kolmen uutuuden paketin vuokrauksen. Kannatti todellakin osallistua!

  Onnittelut!

  Ohjeet, miten voi lunastaa palkinnon, lähetetään hänelle sähköpostitse.

   

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.