Sunnuntai 20.05.2018
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli
Hämeenlinna
Selkeää
12°C
Tuuli: 1 m/s EL
 
Anu Tiilikainen

Anu Tiilikainen

viittomakielentulkki ja -opettaja, luokanope ja kasvatustieteen maisteri, joka on henkeen ja vereen NHL-fani, itsepäinen kuin kääpiö ja muistuttaa hobittia sekä ulkoisesti että tavoiltaan. Perheensä lisäksi hän rakastaa "hulluna" musiikkia (sekä soittamista että kuuntelua), ammattitaidolla tehtyjä elokuvia ja tv-sarjoja sekä englanninkielistä action/science/fantacy - kirjallisuutta.

Kahta en vaihtaisi – osa 1

Tässä viime vuosina on tullut eleltyä opiskelijan budjetilla aika pitkään. Se on väistämättä johtanut ”huonoista tavoista” poisoppimisen pakkoon.

Minun kohdallani tämä on tarkoittanut itselleni shoppaamisen ja turhien tavaroiden radikaalia vähentämistä. Vaikka olen siinä hyvin onnistunutkin, en muutamaa itselleni hankkimaa tavaraa vaihtaisi pois mistään hinnasta.

SennheiserEnsimmäiset niistä ovat Prismasta hankkimani Sennheiserin langattomat kuulokkeet.

Niiden avulla pystyn kuuntelemaan musiikkia olematta ”kahlittuna” nojatuoliin. Ne päässä kotitöiden tekeminen sujuu kuin Maija Poppaselta lelujen siivous.

Sadan metrin, kantavat seinätkin läpäisevä kuuluvuussäde mahdollistaa myös ulkona mökkiaskareissa musiikin kuuntelun.

Parasta kuulokkeissa kuitenkin on Sennheiserin tasokas äänenlaatu sekä erinomainen erottelukyky. Huono puoli siinä toisaalta on sitten se, että jyvät erottuvat tehokkaammin akanoista eli huonot miksaukset ”särähtävät korvaan” herkemmin.

Äänenvoimakkuutta ei tarvitse lisätä ”potikat kaakkoon” periaatteella, jotta musiikki erottuu arjen äänien yli – korvaystävälliset siis.

Eli ihan must  tällaiselle musafriikille!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.