Maanantai 25.06.2018
Nimipäivät: Uuno
Hämeenlinna
Pilvistä
16°C
Tuuli: 3 m/s PI
 
Anu Tiilikainen

Anu Tiilikainen

viittomakielentulkki ja -opettaja, luokanope ja kasvatustieteen maisteri, joka on henkeen ja vereen NHL-fani, itsepäinen kuin kääpiö ja muistuttaa hobittia sekä ulkoisesti että tavoiltaan. Perheensä lisäksi hän rakastaa "hulluna" musiikkia (sekä soittamista että kuuntelua), ammattitaidolla tehtyjä elokuvia ja tv-sarjoja sekä englanninkielistä action/science/fantacy - kirjallisuutta.

Joulukalenterin 14. luukku: Lady Antebellum ”Blue Christmas”

Lady Antebellum, joulukalenterin 14. luukun takaa paljastuva contemporary country – musiikin kokoonpano on minulle ihan uusi tuttavuus. Sain siitä vastikään vinkin ystävältäni Sannalta, mistä olen erittäin iloinen. Rakastan country-musiikkia!

Heidän joulualbumiltaan On This Winter’s Night valitsin kappaleen ”Blue Christmas”, joka on ihana yhdistelmä countrya ja bluesia. Toinen vaihtoehto olisi ollut herkkä biisi ”All I want for Christmas”. Ehdottomasti kuuntelemisen arvoisia ovat molemmat.

Parasta tässä bändissä on yhtyeen jäsenten lauluäänten lämpimät harmoniat, aidot soittimet ja taitavat muusikot. ”Blue Christmas” biisissä parasta on laulun lisäksi mahtava sovitus, loistava pianosoolo sekä veikeät puhallinsektion fillit ja muut osuudet.

Riippuen perjantai-illan fiiliksestä voi 14. luukusta valita itselleen joko blues-meininkiä tai seesteisen romanttista fiilistelyä. Valitsee näistä kumman tahansa, tärkeintä on jakaa se hyvien ystävien kanssa. Silloin musiikki on parhaimmillaan.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.