Maanantai 25.06.2018
Nimipäivät: Uuno
Hämeenlinna
Pilvistä
16°C
Tuuli: 3 m/s PI
 
Anu Tiilikainen

Anu Tiilikainen

viittomakielentulkki ja -opettaja, luokanope ja kasvatustieteen maisteri, joka on henkeen ja vereen NHL-fani, itsepäinen kuin kääpiö ja muistuttaa hobittia sekä ulkoisesti että tavoiltaan. Perheensä lisäksi hän rakastaa "hulluna" musiikkia (sekä soittamista että kuuntelua), ammattitaidolla tehtyjä elokuvia ja tv-sarjoja sekä englanninkielistä action/science/fantacy - kirjallisuutta.

Huskies Tailgate Party – piknikille ennen peliä

Tänä kesänä on ollut nautinto seurata upeaa jenkkifutista. Ei ole kuitenkaan tarvinnut lähteä merta edemmäs kalaan, sillä tätä herkkua on tarjolla Hämeenlinnassakin – Huskiesin kotipeleissä Pullerilla.

Sinne olemme perheen voimin joka kerta suunnanneet, silloin tällöin jopa eväiden kera. Jatkossa emme toivottavasti ole ainoita, jotka pelin lisäksi nautiskelee kulinaarisistakin herkuista.

Nimittäin Huskiesit ovat luomassa rapakon takaa alkunsa saanutta Tailgate Party – perinnettä tänne Hämeenlinnaan. Omalla tyylillä toteutettuna tietenkin!

Stadionien asfalttiviidakot ja autojen takapaksit vaihtuvat Pullerin ihanan pehmeään tekonurmeen ja piknik-viltteihin.

Hyvän musan soidessa on hauska tulla seuraamaan Huskiesien lämmittelyä ja valmistautumista peliin sekä varaamaan parhaat paikat kentän reunalta.  Jos omat eväät loppuvat kesken, ei hätää, sillä kioskista saa tuttuun tapaan kaikenlaista naposteltavaa.

Ensi lauantaina 10.8. Huskiesin kohdatessa puolivälieräottelussa Wolverines II -joukkueen on tähän kaikkeen taas mahdollisuus – täysi rähinä päällä kello 16.00.

Paikalle kannattaa siis suunnata hyvissä ajoin, tuntia ennen peliä.

Jos ei musiikin tai eväiden vuoksi, niin ainakin silmänruoan ;)

P.S. Naisten jenkkifutiksesta ja Lady Huskiesiin liittymisestä kiinnostuneiden naisten kannattaa tulla paikan päälle. Ottelun lomassa on nimittäin mahdollisuus tulla juttelemaan ja tutustumaan Lady Huskiesin mukavaan porukkaan!

1 kommentti

  1. Erik Pöntiskoski:

    Tailgate party alkaa tosiaan klo 15 Pullerilla. Siitä eteenpäin on musaa ja Huskies-kioski auki. Ohjelmassa on ainakin Huskies-puheenjohtaja Teemu Lahden haastattelu ja kauden aktiivisimpien Huskies-fanien kukittaminen! Lisää infoa ja ottelun ennakkotunnelmia voi seurata tapatumasivullamme Facebookissa: https://www.facebook.com/events/629395103757756/

     

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.