Perjantai 25.05.2018
Nimipäivät: Urpo
Hämeenlinna
Selkeää
17°C
Tuuli: 3 m/s E
 
Anu Tiilikainen

Anu Tiilikainen

viittomakielentulkki ja -opettaja, luokanope ja kasvatustieteen maisteri, joka on henkeen ja vereen NHL-fani, itsepäinen kuin kääpiö ja muistuttaa hobittia sekä ulkoisesti että tavoiltaan. Perheensä lisäksi hän rakastaa "hulluna" musiikkia (sekä soittamista että kuuntelua), ammattitaidolla tehtyjä elokuvia ja tv-sarjoja sekä englanninkielistä action/science/fantacy - kirjallisuutta.

Hämeenlinna mut hurmioon vei

Näin kesäisin on ihana nautiskella mökkielämästä, saunomisesta ja uimisesta. Ei ole Aito-kiukaan löylyjen ja virkistävän jokiveden voittanutta!

Vaikka viihdyn mainiosti luonnon rauhassa, useasti mieleni kuitenkin halajaa takaisin kaupunkiin. Eikä mihin tahansa kaupunkiin, vaan kotiini Hämeenlinnaan.

Hämeenlinnan kesässä on sitä jotain. Rakastan sitä fiilistä, jonka tavoitan kerta toisensa jälkeen kävellessäni keskustan katuja.

Aurinko paistaa. Ihmisten iloinen puheensorina ja nauru kantautuvat korviini keskustan terasseilta. Lempiliikkeissäni on mukava piipahtaa tsekkaamassa kesän uutuudet. Torin jäätelökioskilta ostettu jäätelö maistuu aina yhtä hyvältä.

Poikkean kantapaikassani, terassikahvila Birgitassa. Parasta ovat ystävien ja tuttujen kanssa vietetyt hetket eteläeurooppalaistyyppisestä fiiliksestä nautiskellen, puiden katveessa kera hyvän juoman.

Olen onnellinen, että 13 vuotta sitten ”eksyin” Hämeenlinnaan. Nyt en lähtisi sieltä pois!

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.